Ovo je naj tim Superlige...

Zajednica Superlige Srbije izabrala je 11 igrača koji su obeležili prvi deo sezone 2018/2019. Najviše igrača iz Zvezde, Pavkov "najhumaniji" igrač.

Fudbal 14.12.2018 | 08:15
Ovo je naj tim Superlige...
Zajednica Superlige, Prve lige Srbije i Arena sport tradicionalno su proglasili idealni tim jesenjeg dela takmičenja u okviru Superlige u sezoni 2018/19.

Pored petorice igrača Zvezde u Prvom timu Superlige su po dvojica igrača Partizana i Radničkog iz Niša, kao i po jedan fudbaler iz Čukaričkog i Napretka.

U timu polusezone nalaze se: Milan Borjan (Crvena zvezda), Filip Stojković (Crvena zvezda), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nemanja R. Miletić (Partizan), Miloš Degenek (Crvena zvezda), El Fardu Ben (Crvena zvezda), Nikola Drinčić (Radnički Niš), Marko Marin (Crvena zvezda), Danilo Pantić (Partizan), Nermin Haskić (Radnički Niš) i Aleksa Vukanović (Napredak).

Zanimljivo je pogledati ko je bio u idealnom timu domaćeg takmičenja na kraju prošle sezone (2017/18):

Vladimir Stojković (Partizan), Filip Stojković (Crvena zvezda), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nemanja R. Miletić (Partizan), Vujadin Savić (Crvena zvezda), Nenad Krstičić (Crvena zvezda), Danilo Pantić (Partizan), Nikola Drinčić (Čukarički), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Aleksandar Pešić (Crvena zvezda) i Nemanja Nikolić (Spartak). 

Dakle, čak petorica fudbalera koja su bila u iealnom timu koji je izabran proletos i sada je u idealnom timu Superlige na polusezoni.

Idealnih 11 birali su njihovi direktni rivali, kapiteni superligaških ekipa i šefovi stručnih štabova.

Najperspektivniji igrač Superlige je napadač Čukaričkog je Slobodan Tedić, a za najhumanijeg izabran je Milan Pavkov iz Zvezde.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar