Zbog haljine u zatvor ?

Egipatska glumica i manekenka Ranija Jusef mora na sud zbog haljine koja je otkrivala previše, to jest „podsticanja razvrata“ na ceremoniji zatvaranja filmskog festivala u Kairu.

Zabava 03.12.2018 | 14:32
Zbog haljine u zatvor ?
Ranija Jusef pojavila se na zatvaranju festivala u crnoj haljini sa providnim donjim delom koji je omogućavao da se njene noge vide, javlja Bi-Bi-Si.

Glumica je razbesnela sunarodnike koji na društvenim mrežama mahom negoduju, a tek mali broj njih je podržava uz komentar da bi trebalo da Ranija ima pravo da obuče šta god želi.

Dvojica advokata tražila su od državnog tužioca Egipta da reaguje zbog izgleda ove glumice u javnosti i protiv nje je podignuta optužnica za „podsticanje razvrata“ u javnosti.

„Želela bih da ponovo uputim izvinjenje. Nadam se da će svi shvatiti da nisam imala zle namere i da nisam htela da bilo koga razljutim“, navela je 44-godišnja umetnica na profilu na društvenoj mreži Tviter.

Takođe, Ranija je istakla da nije očekivala da će njena haljina izazvati toliko negodovanja.

Sudski proces protiv egipatske glumice i manekenke već je pokrenut i ukoliko bude proglašena krivom mogla bi da provede u zatvoru i do pet godina, navodi britanski javni servis.

RTS
foto:internet
 
 

 
 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mustafa

03.12.2018 22:50

Ovo treba i kod nas uvest i nema estrade viseXDDD

ODGOVORITE