Uhapšeno više lica kod Rogatice

Nezvanično, pored automobila koja su ukradena ranije, navodno je pronađen i Range Rover, koji se spominje u slučaju ubistva sarajevskih policajaca, jer je prema izjavama pojedinih svjedoka upravo to vozilo korišteno.
 

Republika Srpska 05.11.2018 | 23:11
Uhapšeno više lica kod Rogatice
U velikoj policijskoj akciji kod Rogatice danas u poslijepodnevnim satima uhapšeno je nekoliko osoba, a pronađeno je nekoliko ukradenih automobila iz ranijeg perioda.

Kako je za Klix.ba potvrđeno iz provjerenog izvora u policijskoj akciji, u kojoj učestvuje nekoliko agencija, među kojima i FUP, uhapšene su četiri osobe, a pronađeno je i nekoliko vozila koja su ukradena u prethodnom periodu.

Nezvanično, pored automobila koja su ukradena ranije, navodno je pronađen i Range Rover, koji se spominje u slučaju ubistva sarajevskih policajaca, jer je prema izjavama pojedinih svjedoka upravo to vozilo korišteno.

Kako saznajemo akciju predvodi SIPA, a do hapšenja u Rogatici je došlo nakon dužeg praćenja određenih osoba. FUP u akciji učestvuje sa helikopterom i još nekim jedinicama, poput forenzike.

Još uvijek nema zvaničnih informacija o samoj akciji, koja još uvijek traje te su sve informacije do sada dostupne nezvanične. Također, nije potvrđeno da li se ova akcija može dovesti u vezu sa ubistvom sarajevskih policajaca.

Iz Policijske uprave Rogatica za Klix.ba su kazali da će više informacija biti poznato naknadno.

(Agencije)

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

FUP

05.11.2018 22:23

Kako to sad može FUP da hapsi po Srpskoj i to nije izdaja i prenos ovlaštenja!?

ODGOVORITE
Name

Re

05.11.2018 23:22

Jesi vidio da može da sve može, a Rudonja kaže neće nikad ući, e pa ušli su i sa helikopterima. Imaju duge cijevi pripadnici FMUP i hodaju s njima po Rogatici. Sta je sad Milorade?

Name

Re

06.11.2018 02:29

Tako i treba,ako policija RSa nekog ćera ili trazi po F BiH slobodno neka to radi.Entitetska linija nije granica kao sto to rudonja laze narod a pojedinci vjeruju.

Name

Re FUP

06.11.2018 05:46

I ja sam Srbin.Neka hapsi i FUP I FBI tu auto mafiju i po Srpskoj i svugdje.Dosta bre sljama u ovoj zemlji a ti pričaj šta hoćeš.Treba to pobiti.

Name

Re Re

06.11.2018 05:50

Nije.ništa Milorade šta ima Milorad s tim i šta odmah pravite politiku od svega.Neka FMUP hapsiti odredaba i u RS.Treba tu bandu sasjeci doslovce.Nekotilo se bre i kod nas tog slama.Previše.

Name

Mk

06.11.2018 06:19

Kako su hitri u hapsenjima kada su policajci u pitanju tako i treba ubice treba pohapsiti ali kako nehapsite poznate ubice Davida Dragičevića njih netreba tražiti njih znamo svi kako se nijedan biznismen neoglasi da daje nagradu od Milion za ubice nevinog djeteta sram vas bilo sviju bagro jedna kriminalistička

Name

Странац

06.11.2018 06:28

Срам да те буде идиоте,смета ти хеликоптер а два човјека убише на правди Бога. И на крају услуга за услугу,ко је проваљивао у Кликс да узму снимци Бисеркиних размишљања о папцима?

Name

kuku nama sa nama

05.11.2018 22:44

Neće li Bog dati da se našao kraj ovom zamršenom klupku..u roku od par dana sve bi ovo bilo mirno ko groblje..ali sumnjam,pošto još treba da se iskrvimo.A po pitanju hapšenja,Federalni nivo nego šta,a ne ovi lokalni čobani po kasabama,od kojih je sastavljena ova nazovi država.

ODGOVORITE
Name

ZA MUP

06.11.2018 03:51

TAKO I TREBA.OVO JE JEDINSTVENA BIH BORBA PROTIV TERORIZMA.HVALA BUDUCEM PREDSJEDNIKU BIH GOS.DODIKU STO JE OMOGUCIO OVU AKCIJU.NARAVNO AKO SE DESI POL.IZ RS,ISTA POL. IZ RS DA POMOGNE I UDJE U FBIH,JER JE TO BIH SVIJU,CESTITAM,PROF.

ODGOVORITE
Name

Hah

06.11.2018 06:57

Cuj Dodiku hvala!

Name

Sramota za MUP RS

06.11.2018 06:57

A sta ocekivati,kad nisu htjeli rijesiti ubustvo na trgu pored 60 kamera.Neka onda iz SA dodju,mozda bi tako najefikasniji bili da ovi iz SA rade u RS a ovi iz RS u gederaciji !

ODGOVORITE