Madriđani odredili cijenu...

Asensio može da ide za 115 miliona evra! Talentovani španski fudbaler Marko Asensio pruža dobre partije u Real Madridu, ali se iz te ekipe ne bi bunili da ga puste za pozamašnu svotu novca.  

Fudbal 22.10.2018 | 12:00
Madriđani odredili cijenu...
Asensio je u "kraljevski klub" došao 2015. za samo 3,5 miliona funti iz Majorke, a nekoliko godina kasnije vrednost mu je maltene trideset puta veća.

Za njegove usluge zainteresovani su "ostrvljani" Čelsi, Liverpul i Mančester junajted, dok vreba i prvak Francuske Pari Sen Žermen.

Iz Reala su javili zainteresovanim stranama da je Asensio slobodan za prodaju u januaru, ali samo za cifru od 115 miliona evra, prenela je špansak Marka. 

Trener Đulen Lopetegi na meti je kritičara i moguće je da tokom januarskog prelaznog roka napravi remont ekipe, ali za sada sve ostaje na spekulacijama. 

22-godišnji Španac takođe nije opravdao očekivanja koja je postavio prošlosezonskim igrama i na 11 mečeva ove godine postigao je samo jedan gol. 

Međutim, ubediti Marka da napusti Madriđane neće biti lako, a kako je sam nedavno rekao "nikada nije imao želju da igra bilo gde drugde".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar