Srpsku čuvamo ako smo jaki!

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić pozvao je građane Oštre Luke, najmlađe rubne opštine Republike Srpske, da glasaju za kandidate ove stranke u parlamentu BiH kako bi se na nivou BiH mogli boriti za Republiku Srpsku, ali i konstitutivnost Srba u svim kantonima u Federaciji BiH.

Republika Srpska 24.09.2018 | 15:28
Srpsku čuvamo ako smo jaki!
"Nećemo ići u koaliciju sa onima koji prihvataju zakone da se Srbima sudi po strožem zakonu, a koji nije važio u vrijeme izvršenja djela i nećemo u koaliciju sa onima koji još uvijek nisu vratili imovinu predratnim vlasnicima, kao što je slučaj u susjednom Sanskom Mostu", istakao je predsjednik DNS-a Marko Pavić. 

“Smatram da se odgovornom politikom zasnovanom na kompromisu i konsenzusu može uraditi više i za ova rubna područja. Zato će DNS svojom odgovornom politikom istrajavati na poštovanju ljudskih prava, prava Srba i mislimo da je to formula na kojoj treba da se zasniva život u BiH", naglasio je nosilac liste DNS-a za PD PS BiH iz IJ 1, Dragutin Rodić.

“DNS će posebnu pažnju posvetiti problemima demobilisanih boraca, te u narednom periodu očekujem da se sačini konačni registar boraca i da će ta kategorija biti ispoštovana kako bi oni i njihove porodice mogli da žive kao svi ostali građani Republike Srpske”, počio je Duško Ivić, nosilac liste DNS-a za NS Republike Srpske iz IJ 1.

Na tribini u gradskom naselju Čirkin Polje okupljenim građanima su se predstavili i ostali kandidati sa liste DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan.

BN TV