Narod bira između dva koncepta

„U kampanju smo ušli maksimalno pozitivno – gledamo u budućnost i govorimo o onome što ćemo napraviti. A samo sa nekoliko mjera iz Programa obnove Republike Srpske možemo napraviti vidljive promjene. Primjenom principa da jedan čovjek može imati samo jedno budžetsko primanje, a ne po pet, šest kao sada, stvara se mogućnost otvaranja 10. 000 novih radnih mjesta“, rekao je nosilac liste PDP-a za NSRS iz IJ 3 Igor Crnadak na skupu PDP-a u banjalučkoj Mjesnoj zajednici Vrbanja.

Republika Srpska 22.09.2018 | 16:03
Narod bira između dva koncepta
Crnadak je naglasio da će rezultat PDP-a biti najveće iznenađenje predstojećoh izbora:

„Siguran sam i sve što doživljavam me uvjerava da ćemo imati rezultat koji će poslije izbora biti zabilježen kao rezultat partije koja je najviše napredovala“.



Crnadak je rekao da koliko god se vlast trudila da uvjeri narod da su svi isti: nisu. Dodao je da nisu svi bahati, ne daju svi svojoj djeci bespovratne državne kredite, ne kradu svi od naroda.

Nosilac liste PDP-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz izborne jedinice 1 Branislav Borenović rekao je da nema potrebe da političari govore kako se živi u Republici Srpskoj i da svi dobro znaju da su resursi rasprodani, a budžeti prazni.



Borenović je kazao da mora doći vrijeme da Republiku Srpsku vode ljudi koji će polako, ali sigurno, uz mnogo rada, obnoviti Srpsku.

Istakao je da se 7.oktobra bira između dva koncepta: stabilnosti, mira, pravde i dobrog – koji predstavlja Savez za pobjedu i drugog - nesigurnosti, rata, nepravde i lošeg.



„Obavezali smo se da ćemo biti drugačiji. Obavezali smo se da ćemo usvojiti Zakon o porijeklu imovine, da ćemo zakonski regulisati princip „jedan čovjek, jedna plata“ i da će svako trošenje iz budžeta biti transparentno“, kazao je Borenović.

Zaključio je da narod Republike Srpske ima istorijsku šansu da se uzdigne i da se izgradi zemlja jednakih prava za sve, saopšteno je iz PDP-a.

BN TV