Marinakis obrnuo igricu - bukvalno!

Grčki milioner otpustio igrača u jednom klubu pa ga onda doveo za džabe u drugi!

Fudbal 07.09.2018 | 22:00
Marinakis obrnuo igricu - bukvalno!
Letnji prelazni rok je zatvoren još pre sedam dana, ali za one koji imaju moć i mehanizme ne postoje prepreke da realizuju poslove i po njegovom isteku.

Tu mislimo na gazdu Olimpijakosa Evangelosa Marinakisa koji se danas zaigrao Fudbal Menadžera sa dva kluba koje drži u vlasništvu. Sećate se kad na Mendžeru hoćete da pojačate primarni tim pa uzmete drugi da vodite i prodate igrača samom sebi za 0 evra. E, pa to je danas uradio i grčki milioner.

Notingem Forest je zvanično predstavio novo pojačanje i to grčkog vezistu Panajotisa Tahcidisa (27) koji je stigao kao slobodan igrač.

Olimpijakos je namerno rasknuo ugovor s njim kako bi mogao neometano da pređe na Siti Graund van prelaznog roka, pošto prema propisima slobodni agenti mogu da menjaju sredinu i posle 31. avgusta.

Reprezentativac Helena je potpisao ugovor na dve sezone do leta 2020. godine, a prošle je zabeležio 17 nastupa za Olimpijakos uključujući i tri utakmice u Ligi šampiona.

Tahcidis je veliki deo karijere proveo u Italiji gde je nosio dresove Đenove, Rome, Torina i Kaljarija i upisao gotovo 200 nastupa.

Nastupao je i za reprezentaciju Grčke na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar