STOP nasilju nad novinarima u BiH

Klub Novinara Banjaluka uputio je povodom sinoćnjeg brutalnog napada na Vladimira Kovačevića, novinara BN televizije iz Banja Luke, apel da svi mediji u BiH sutra upute jedinstven zahtjev vlastima u Republici Srpskoj i cijeloj BiH da nasilje nad novinarima mora prestati, na način što će u svojim medijima objaviti crne flajere  (u štampi), banere (na portalima) i  telope  ( na TV) sa natpisom "STOP nasilju nad novinarima u BiH"! 


Republika Srpska 27.08.2018 | 18:57
STOP nasilju nad novinarima u BiH
Na taj način će medijska i novinarska zajednica BiH pokazati vlastima, javnim zvaničnicima i institucijama da neće tolerisati ni jedan oblik nasilja i ugrožavanja slobode medija i sigurnosti novinara, kaže se u apelu Kluba novinara Banjaluka.

BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Anti-SNSD

27.08.2018 17:20

Ko zlo ne kaznjava, taj zapovjeda da se ono cini. Mile odzvonilo je.

ODGOVORITE
Name

Pita sa krompirom

27.08.2018 18:24

Cuj sad na nivou BiH protest ,a ja mislio da su to novinari nebeskog naroda koji prefiks Srbin i Srpska imaju samo u vidu,sada kad je brnjica pukla sad opet Bosanci znam da necete objaviti komentar zato sto ste placeni supci kao i Dodik .

Name

Re zle riječi (buđava pita)

27.08.2018 21:07

Prethodni komentar je zla misao, pogane riječi, iskompleksirana duša. Svaki put kad su bili protesti za Dženana, BN tv je sve prenosila, na svom portalu savjesno izvještavala, što su dokazive činjenice. Ovakve komentare treba ubuduće ignorisati,jer su na fonu verbalnog terora među nacijama i narodima naše BiH. Podrška svim novinarima RS-e, te cijele BiH, sa željom da ubrzo svane za slobodnu misao i pisanu riječ, kao i za slobodu življenja svih nas na ovim prostorima.

Name

za pita sa krompirom

27.08.2018 21:53

Fuj za komentar! Sram te bilo.

Name

SENKA

27.08.2018 21:44

OPA SAD JE BOSNA DOBRA KAD JE SKRIPAC U REPUBLIKI SRBSKOJ NEMA POMOCI BEZ BOSNE

ODGOVORITE