Pogledajte nikad objavljene fotografije Ejmi Vajnhaus

Kada se 22-godišnji američki fotograf Blejk Vud posle raskida emotivne veze preselio u London 2007. godine upoznao je pevačicu Ejmi Vajnhaus preko zajedničkog prijatelja, piše Independent.

  • Magazin
  • Zabava


Nakon što je osvojila Gremi nagradu za svoj album Back to black iz 2006., poznata muzičarka izuzetnih glasnovnih mogućnosti bila je na vrhuncu slave ali je imala probleme sa partnerom kao i konstantnom pažnjom medija. 

S obzirom da su ih vezivale slične životne priče Vud i Vajnhaus su razvili blisko prijateljstvo i postali su nerazdvojni u naredne dve godine.

Od Ejminog nastupa u Parizu i sviranja bubnjeva u svom kućnom studiju u Kamden taunu do odmora u Sent Luciji, Blejk Vud je dokumentovao period njenog života kada je muzičarka već stekla reputaciju zvezde. 

Snimio je fotografije koje otkrivaju njihovu međusobnu ljubav, poverenje i poštovanje, kao i drugu stranu Ejmine ličnosti i njenog života koji je živela kao tipična mlada devojka.


"Ovo nije priča o njenoj sudbini, sumornosti i smrti. Bilo je neverovatnih sjajnih trenutaka usred opšteg haosa i to je ono što vidim na ovim slikama," kazao je njen bliski prijatelj.

B 92
foto:interent

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Postovalac

09.07.2018 22:31

RIP Ejmi.

Kika

10.07.2018 08:05

Bila je odlična, posebna...dajte nam više ovakvih vijesti.Samo se bavimo političarima tj.lopovima, preletačima itd...Svejedno od njih nema ništa.

U pravu si. Mislim da je Ejmi poslednji koncert održala u Beogradu? Žao mi je što je otišla. Prerano.

Poslednji kineski car

10.07.2018 08:36

Da, u Beogradu je bio posljednji koncert. Razmišljala sam da odem, ali mi je bilo skupo ( put, ulaznica...). sad mi je žao. Iako kažu da koncert nije bio dobar, tj. ona nije bila u formi. Pozdrav

Kika

10.07.2018 09:50

Da...cuo sam za taj koncert u Beogradu.Kazu da je bila toliko nadrogirana da nije mogla cestito ni odrzati ga....prava umjetnicka dusa

KS

11.07.2018 23:24

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.