Svako dočeka svoju sreću!

Svako dočeka svoju sreću kad tad i svako dobije u životu ono što je najbolje za njega. Sve se dešava sa razlogom - poručuje pevačica čiji je novi spot ugledao svetlost dana

Zabava 06.07.2018 | 12:47
Svako dočeka svoju sreću!
Jelenu Tomašević treba samo slušati. Dovoljno je. I da nije dala nijedan intervju u životu, da nije snimila nijedan spot, da ne znate ni kako izgleda, ona bi bila to što jeste, jer je njen glas iznad svega što se zove estrada, iznad svake medijske senzacije ili provokacije, iznad popularnosti, često, neshvatljivo, i iznad nje same. Jer, kada čujete kako peva, recimo, „Melanholiju“ shvatate da vas je baš briga kako živi svoj život, kako joj je u braku, gde izlazi, šta radi, zbog čega plače, šta se dešava iza vrata njenog stana. Dovoljno je samo slušati i sve ćete osetiti, shvatiti, saznati.

U tome je tajna Jelene Tomašević. Dar koji ima će i za sto godina izazivati istu emociju, zbog čega je neprolaznost već postala glavno obeležje njene karijere. Ipak, zakoni posla kojim se bavi su drugačiji, što je, bar kada je ona u pitanju, dobro, jer u moru današnjih zvezda padalica imamo mogućnost da čujemo i pročitamo i njenu reč, jednostavnu, životnu, iskrenu, lišenu banalnosti i preterivanja, baš kao što je i njena nova pesma „Dobro jutro, ljubavi“.

* Na samom početku leta objavili ste novu pesmu „Dobro jutro, ljubavi“, koja nosi vedar ritam, pozitivnu poruku i mnogo ljubavi. Da li je jedna takva pesma dovoljna da ulepša svaki dan? 

- Kada sam čula demo snimak pesme, privukla me je melodijska linija, ali sam se oduševila tekstom i pozitivnom ljubavnom pričom. Baš mi je nedostajala jedna pesma koja slavi srećnu ljubav. I da, u pravu ste, zvuči kao dobar recept za srećno jutro i dan.



* Šta nam je potrebno za spokojna i lepa jutra? Sa kakvim mislima treba započeti dan?
- Smatram da je pozitivan stav prema sebi i vera u život, ono od čega sve počinje. Zahvalnost za ono što imamo i pronalaženje sreće u jednostavnim, svakodnevnim sitnicama, druženju sa porodicom, prijateljima, odlasku u bioskop, pozorište, na koncert. Kad je temelj dobar, onda je sve razlog za sreću. Biti utemeljen sa samim sobom, a onda i sa drugima.

* Kako izgledaju vaša jutra kada je cela porodica na okupu, bez obaveza i tenzije, kada zaboravite na satove, posao i ostatak sveta?

- Naša mirna jutra su jednostavna. Opušteno spremamo doručak, gledamo jutarnji program, pijemo kafu. A onda izlazimo u šetnju i ne vraćamo se do uveče. Družimo se sa kumovima i dragim ljudima, odemo u bioskop, i sve to natenane.

* Kakvom emocijom bojite svako jutro za vašu Ninu?

- Kada je Nina bila beba, jedva sam čekala da se probudi, da bih je ljubila kao malo jagnje, toplu i mekanu. Sada, kako je napunila šest godina, ona mene budi da bi me gnjavila i ljubila. Onda se takmičimo ko koga više gnjavi. Savršen početak dana.

 Koje jutro nikada nećete zaboraviti i zašto?

- Jutro 24. januara 2012. godine, kada sam se probudila kao mama. Od tada, čini mi se da sam postala još emotivnija, i da pevam bolje, na sugestivniji i topliji način. Dete zaista da tu neku vasionsku energiju i stvarno regeneriše ženu u svakom smislu, posebno emotivno. Nešto se u meni prelomilo na bolje.

* Šta iz vašeg iskustva sadrže te tri jednostavne reči „dobro jutro, ljubavi“? Da li su dovoljne da se kroz njih iskaže pripadnost, sigurnost i prava ljubav?

- Ako se po jutru dan poznaje, onda je zaista bitno da nam baš tako počne dan. Da imate ljubav kojoj ćete poželeti dobro jutro. Sve i da je napolju kiša, bićete puni sunca. 

(Novosti)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tuga

06.07.2018 20:00

Koncert Jelene Tomašević u Banja Luci 3.7.bio prekrasan. Žena pjeva kao slavuj. Uživali cijelo veče. Oplemenila nas.

ODGOVORITE