Vejinović ponovo na mjestu uspjeha!

Sada i zvanično, na četiri godine.

Fudbal 01.07.2018 | 10:00
Vejinović ponovo na mjestu uspjeha!
Holandski vezista srpskih korena Marko Vejinović od danas je i zvanično ponovo igrač AZ Alkmara, kluba u kojem je ponikao i postao ozbiljnije fudbalsko ime u Erediviziji.

Vejinović je sa klubom iz detinjstva potpisao ugovor na četiri godine, posle sezone koju je upravo u AZ Alkmaru proveo kao pozajmljen igrač Fajenorda. Prema zasad poznatim informacijama, Vejinović će praktično i sezonu pred nama provesti u AZ na pozajmici, što će biti prva od četiri godine ugovora.Vejinović je za Fajenord vezan do sledećeg leta, što znači da će kao slobodan igrač doći u AZ. 

Momak koji je jedno vreme važio za kandidata za nacionalni tim Srbije odlično je počeo prethodnu sezonu i upisao četiri asistencije u sedam utakmica, ali je posle toga zaradio povredu prednjih ukrštenih ligamenata i sada je u završnoj fazi oporavka. Uprkos svemu AZ je verovao u njega i odlučio da ga vrati nazad trajno. 

Podsetimo, Vejinovićevo vreme u Fajenordu ovekovečeno je šampionskom titulom, ali nije se dalo da ostavi dublji trag u klubu iz Roterdama. Posle dve turbulentne godine sezone morao je na prvu pozajmicu u AZ, što je bila posledica svađe sa jednom navijačkom grupom Fajenorda. Zbog toga nije imao mira i bio je česta meta verbalnih napada. Transfer u AZ bio je jedini beg u mirniju budućnost. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar