Milojević potpisao novi ugovor sa Zvezdom!

Nisam sumnjao da ću ostati! Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević zvanično je produžio ugovor s tim klubom do 2020. godine.  U Zvezdi bez opuštanja: Trening, pa potpis ugovora! Bez obzira što su već skoro mesec dana šampioni, crveno-beli ozbiljno pristupaju poslednjoj utakmici.

Fudbal 16.05.2018 | 19:15
Milojević potpisao novi ugovor sa Zvezdom!
Milojević je stavio svoj potpis na novi dvogodišnji ugovor, uz prisustvo najužeg rukovodstva kluba.

"Rekao sam da ćemo se lako dogovoriti, tako je i bilo. Nisam imao sumnju da ću ostati. Poklopili su nam se planovi za narednu sezonu, i želim da nastavim da radim u Crvenoj zvezdi, da sarađujem sa ovim divnim ljudima. Ispričali smo lepu priču ove sezone, u subotu ćemo staviti tačku, a onda slede nova iskušenja. Kao i uvek, mogu samo da kažem je da ćemo dati sve od sebe, na to nas obavezuje istorija kluba", rekao je Milojević posle potpisivanja ugovora.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović zadovoljan je pravcem kojim se klub kreće.

"Najvažnije je da se stvorio kontinuitet u stručnom radu. Rezultat iz ove sezone obavezuje, i imajući u vidu ono što smo uradili ove sezone, očekujemo još bolji rezultat naredne. Ciljevi su u Zvezdi jasni, šampionska titula, Evropa ukoliko dođe - dobrodošla je, ali suština je da pokažemo kontinuitet u osvajanju trofeja u Crvenoj zvezdi. Mi svi očekujemo da Milojević prevaziđe sam sebe, a posmatrajući kako je radio ove godine, ne sumnjamo da će se okititi još velikim brojem trofeja u Crvenoj zvezdi", rekao je Mijailović.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić ističe da je svestan očekivanja zvezdaške javnosti za narednu sezonu, a da je prvi veliki korak načinjen danas.

"Danas smo uradili veliki deo strateškog posla. Do 2020. godine ćemo imati trenera koji po svim svojim kapacitetima i kvalitetima odgovara profilu koji treba da ima trener Crvene zvezde. Osnovni cilj naredne sezone jeste šampionska titula, mada smo svesni da smo uspesima ove godine podigli lestvicu očekivanja Zvezdinih navijača, i potrudićemo se da ispunimo njihova očekivanja", rekao je Terzić.

Sportski dirketor kluba Mitar Mrkela kazao je da je "najjače pojačanje u ovom prelaznom roku" novi ugovor Milojeviću.

"Nadam se da ćemo nastaviti da ostvarujemo dobre rezultate, i pokušaćemo da rastemo iz utakmice u utakmicu, kao što smo činili ove sezone", rekao je Mrkela.

Počasni predsednik crveno-beli Dragan Džajić je ocenio da je novi ugovor Milojeviću odličan porez kluba.

Treća Zvezdina zvezda Dragan Džajić veruje da je ovo odličan potez kluba.

"Imali smo uspešnu godinu i nadam se da će Milojević nastaviti u istom ritmu i naredne sezone. Dobro je što je ugovor potpisan na dve godine, jer to će doneti mir. Jako je važno imati trenera u koga svi imaju poverenja", zaključio je Džajić.



Posle dva dana pauze, fudbaleri Crvene zvezde u sredu su se vratili na teren i odradili jedan od poslednjih treninga ove sezone.

Još samo dva, pa utakmica sa Voždovcem i kraj. Proslava titule moći će da počne.

Zapravo, subotnji program počeće u 19 časova, sat vremena pre duela sa Voždovcem na stadionu Rajko Mitić, kada će igračima biti dodeljen pehar i medalje za najbolji tim Superlige Srbije u sezoni 2017/18. Posle utakmice sledi vožnja u otvorenom autobusu do hrama Svetog Save, u pratnji navijača.

Dok se u marketingu kluba bave ceremonijom, Vladan Milojević i njegovi igrači bez ikakvog opuštanja privode svoj posao kraju. Iako su šampioni zvanično postali pobedom u Kruševcu, 29. aprila, ove srede radili su kao da je pred njima izuzetno važan duel. Trening je trajao sat i po vremena, a posle zagrevanja, igrači su podeljeni u dva tima, pa se igrao fudbal na skraćenom terenu. Bilo je nekoliko odličnih poteza, a lepim golovima istakli su se najmlađi - Dejan Joveljić i Luka Ilić, kada su milimetarski precizno pogađali ugao Borjanovog gola.

Uz dozvolu trenera, odsutni su bili Damijan Le Talek i El Fardu Ben, dok je Aleksandar Pešić bio u opremi, ali nije vežbao sa saigračima. Na terenu nije bilo i Luke Adžića, oko kojeg se prethodnih dana podigla velika prašina, međutim, on je zvanično odsutan zbog povrede.

Posle treninga, trener Vladan Milojević zaputio se u jednu od kancelarija klupskog rukovodstva, gde je i zvanično produžio ugovor sa Crvenom zvezdom na još dve godine.

Evo i šta je rekao tom prilikom:

"Nisam želeo da moj ugovor dolazi u prvi plan i govorio sam da ćemo se lako dogovoriti. Tako je i bilo, nisam imao dilemu ili sumnju da ću ostati. Kroz razgovor sa ljudima iz kluba, mislim da su se planovi od onoga što želimo u idućoj sezoni poklopili. Bez obzira da li je bilo nekih ponuda ili ne, u ovom trenutku želim da nastavim da radim u Crvenoj zvezdi".

"Ovu priču započeli smo u junu prošle godine i mislim da smo ispričali jednu lepu priču. U subotu ćemo staviti tačku i zatvoriti knjigu, a sledi nam nova sezona i nova iskušenja. U fudbalu ne postoji juče, ne treba da gledamo šta je bilo. Imamo iskustvo više, igrali smo dosta dobro u kontinuitetu. Vidim da postoji motiv kod mojih igrača i to je možda i bilo presudno oko mog ostanka i nastavka saradnje sa tako divnim ljudima. Uvek mi je bilo bitno da u timu imam igrače koji imaju ljudske vrednosti, a oni ih imaju i veliki su zvezdaši".

"Garantujem da ćemo dati sve od sebe, trenirati vredno i u svakoj utakmici davati maksimum, na šta nas i obavezuje istorija Crvene zvezde. Fudbal je sport, stvari neki put idu kako treba, nekada ne, ali nadam se da će sve ići kako treba. Bitno je da damo sve od sebe, pa ćemo videti dokle ćemo dogurati.

O produžetku Milojevićevog ugovora govorili su i čelnici crveno-belih.

Predsednik Svetozar Mijailović:

"Najbitnije je da se ostvario kontinuitet u stručnom radu u Crvenoj zvezdi. Ovo je posle dužeg vremena dugoročno opredeljenje kojim smo svi zadovoljni".

Generalni direktor Zvezdan Terzić:

"Odradili smo veliki deo posla, stratešku stvar. Imamo trenera do 2020. godine koji po svim svojim kapacitetima i kvalitetima odgovara profilu trenera koji treba da ima Crvena zvezda".

Sportski direktor Mitar Mrkela:

"U ovom prelaznom roku, ovaj potpis je naše najveće pojačanje. Obezbedili smo nastavak jednog rada i, nadam se, ostvarivanja dobrih rezultata. Uvek je bio cilj da rastemo iz utakmice u utakmicu. Ove godine smo mnogo porasli, a nadam se da će naredna biti još uspešnija".

Počasni predsednik Dragan Džajić:

"Nadam se da će Milojević nastaviti u onom ritmu u kojem je i započeo ovu sezonu. Na obostrano zadovoljstvo ljudi u klubu i naših navijača, dobro je što je ugovor potpisan na dve godine. Dobra je stvar imati trenera u kojeg se ima poverenje".

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar