Điđi neće otići dramatično kao Toti

Takvih odlazaka ima samo u Rimu! Golman Juventusa Đanluiđi Bufon sazvao je konferenciju za štampu na kojoj će pričati o svojoj budućnosti, ali je gotovo svima u glavi samo reč – penzija.

Fudbal 16.05.2018 | 19:00
Điđi neće otići dramatično kao Toti
Ova zebnja navijača Juventusa je podgrejana i činjenicom da je Bufonov menadžer Silvano Martina posredno rekao da će Điđi na konferenciji u četvrtak reći "kraj".

"Kada bude odlazio, neće to biti 'zbogom' kao Totijevo, jer tako dramatičan odlazak dobijate samo u Rimu. Ovde u Torinu očekujem da će biti više kao kada je odlazio Alesandro Del Pjero", rekao je Martina za Juve news.

Menadžer dodaje da je imao čast da bude uz jednog od najvećih golmana u istoriji fudbala. Bufon ima 40 godina i u Seriji A je jedan od igrača sa najdužim stažom. Ukupno 640 nastupa i samo je Paolo Maldini ispred njega sa sedam više, a ako se zaista oprosti, otići će kao najbolji golman na svetu.

"Žao mi je zbog Đanluiđija Donarume, ali nikada neće biti novog Điđija. Ne mogu da otkrivam ništa više jer će on na konferenciji za štampu reći šta dalje", rekao je Martina.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar