Boja u trendu

Bluza, pantalone i tašna, sve u istom tonu, može vam delovati kao modni promašaj, ali ove sezone to je jedna od najpopularnijih kombinacija.

Moda i ljepota 05.05.2018 | 11:39
Boja u trendu
Jedna od boja koje će, pored crvene i raznih nijansi ljubičaste, biti u trendu ovog proleća i leta jeste žuta. Na raspolaganju vam je čitava paleta tonova, od nežnih, pastelnih preko oker i tonova starog zlata pa sve do jarkožutih nijansi.

Ove godine će posebno aktuelne biti jednobojne kombinacije, a stilisti preporučuju da u tom slučaju birate nešto svetliju nijansu žute. Bluza, pantalone i tašna, sve u istom tonu, može vam delovati kao modni promašaj, ali ove sezone to je jedna od najpopularnijih kombinacija.

Žutu možete naravno da uklopite i sa drugim bojama, na primer, oker žuta se dobro slaže sa tonovima zemlje, a posebno efektni mogu biti odevni komadi koji imaju nekoliko različitih nijansi žute. Haljine, bluze, suknje, mantili, jakne u nijansama žute takođe se slažu sa belom, crnom, sivom, kraljevskom plavom, svetloplavom, kao i crvenom bojom.

Ukoliko niste ljubitelj žute, a želite da ispratite trendove, opredelite se za neki detalj u ovoj toploj boji.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar