PDP odgovorio Čubriloviću

Partija demokratskog progresa (PDP) pozvala je predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića, da navede tačan primjer u kojem su predstavnici Republike Srpske u Sarajevu uradili bilo šta čime je nanesena šteta Srpskoj.

Republika Srpska 28.04.2018 | 14:16
PDP odgovorio Čubriloviću
– Ukoliko nije u stanju da odgovori na ovo vrlo jednostavno pitanje, pozivamo ga da prestane da obmanjuje narod sa mjesta predsjednika republičkog parlamenta kako bi prikupio glasove za sopstvenu partiju – navodi se u saopštenju PDP-a.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović (DNS) smatra da nije dobro kada predstavnici Republike Srpske u Sarajevu rade suprotno stavovima Srpske i time joj nanose štetu.

– Kada vidite stavove koji se u Sarajevu zauzimaju, a suprotni su stavovima organa Republike Srpske, jasno je da to donosi negativnosti – rekao je Čubrilović Nezavisnim novinama.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

HERC

28.04.2018 12:26

Šta ti on može reći?On je jedan obični poltron mali koji samo laže ovaj jadni narod.Sjetite se samo kada je bio ministar saobraćaja i izjava za aerodrum Trebinje kada lažov kaže da je zadovoljan brojem putnika i da se nada još većem u ljetnom periodu.Strašno .Toliko o njemu i njima.LAŽOVI.

ODGOVORITE
Name

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

28.04.2018 13:36

Не треба гледат шта ти ко каже. Они су рекли и урадили за деценију и по што су знали. Они само знају бахатит се и задуживат преко народских леђа и пуноти своје сламарице. Ко још може вјеровати: Додику, Павићу и Ђокићу треба га хитно са упаљеном ротацијом као хитан случај на психијатрију. Доста их је било одлет их било и дрветом и каменом од овог напаћеног народа.

Name

Cccc

28.04.2018 13:07

Mile rek'o a on samo ponovio. Šta je on sada tu kriv..??!!

ODGOVORITE
Name

mis

28.04.2018 13:26

Cubrilovic je mis najveci miletov

ODGOVORITE
Name

BL

28.04.2018 13:27

Moj Brane nema tebi šta da Čubrilović odgovori,on je ponizio skupštinu i narod.

ODGOVORITE
Name

Gooool

28.04.2018 13:33

Šta ga ne pitaš za firmu Trio-kop? Za zgradu u Vase Pelagiće i dugogodišnje rentanje Putevima RS?

ODGOVORITE