Spremni za sezonu matura

Trideset I šesta kolekcija modnog ateljea Stela iz Bijeljine, jasna je poruka da je riječ o ozbiljnoj kući koja prati svjetske trendove I koja želi da svojim redovnim klijentima I onima koji će to tek postati, ponudi nešto novo, nešto drugačije, jedinstveno I unikatno po čemu su I poznati.

Moda i ljepota 17.03.2018 | 12:05
Spremni za sezonu matura
Iako prate svjetske modne trendove trude se da naprave iskorak novinama koje predani kreatorski tim koji stoji iza svake sašivene haljine, sam osmisli I ukomponuje u jednu cjelinu, a krajnji rezultat je bajkovita haljina.

Od sezone matura nas dijeli jako malo, a poznato je djevojke već po pravilu žele da obuku njihove haljine. Tim koji je navikao da mature ukrasi svojim kreacijama, spreman je za sezonu, kažu da djevojke sve više biraju gotove haljine, koje uz njihove savjete od svake maturantkinje naprave pravu princezu.

I dok su se pred objektivima kamera I fotaparata smjenjivale prelijepe haljine iz nove kolekcije napravljene od najfinije čipke, tila, ukrašene kristalima I raznobojnim perlama, kreativni tim ovog modnog ateljea već je najavio novu kolekciju na jesen.



BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Neko Ko Zaista Voli Haljine

17.03.2018 15:44

Sve već vidjeno...kiceraj granda...

ODGOVORITE
Name

novo doba

18.03.2018 09:00

Divno dotjerane i nasmikane djevojke i mladici setaju se ulicama punim smeca, neuredjenim trtoarima, prolaze preko nazovi raskrsnica gdje se ne zna ni gdje semafor ni gdje pjesacki prelaz. Na jednoj strani skolske kolege koje nemaju ni za hljeba druge skolske kolege koji ne znaju sta ce od sile. Kude ide ovaj voz..? Gdje nestade ljudskost, empatija prema drugu i drugarici koji manje imaju? Sve zamrlo samo bijesnilo sija.

ODGOVORITE