BN TV na turniru “Igrajmo za 16”

U Beogradu je, proteklog vikenda, u organizaciji Radio-televizije Srbije, počeo je 19. po redu memorijalni turnir “Igrajmo za 16”, posvećen tragično nastradalim radnicima RTS-a u NATO bombardovanju 1999. godine.  Poziv za učešće na turniru u malom fudbalu, i ove godine, dobila je i ekipa BN televizije.

Republika Srpska 05.03.2018 | 20:15
BN TV na turniru “Igrajmo za 16”
Učešće na 19. memorijalu “Igrajmo za 16” ekipa BN televizije i ove godine započela je polaganjem vijenaca ispred spomen obilježja “Zašto” u Tašmajdanskom parku, koje je posvećeno poginulim kolegama. Takmičarski dio memorijala u malom fudbalu odražava se u Posko areni kod beogradskog hipodroma, gdje se i ove godine okupio veliki broj ekipa medijskih kuća.

“Ove godine imamo i novine, a to je da, pored dosadašnjeg takmičenja u četiri sporta, malom fudbalu, kuglanju, stonom tenisu i basketu 3 na 3, uvodimo, na inicijativu naših kolega, takmičenje u kompjuterskoj igrici “PES 2018. Želimo da budete naši gosti i narednih godina, veoma ste nam dragi prijatelji i kolege i mislim da ćemo zajedno trajati”, poručio je član Organizacionog odbora memorijala i predstavnik porodica poginulih radnika RTS-a, Miroslav Medić.

BN televizija, i ove godine, sa zadovoljstvom je prihvatila poziv Javnog servisa Srbije za učešće na ovoj memorijalnoh manifestaciji.

“I ove godine, kao i svih prethodnih godina, naš prevashodan cilj jeste da svojim prisustvom na jedan skroman način damo doprinos održavanju ovog turnira i očuvanju sjećanja na nevino stradale kolege sa RTS-a. Što se takmičarskog dijala tiče, sve što je u našoj moći pokušaćemo da damo i da se predstavimo u jednom dobrom, sportskom svjetlu”, rekao je predstavnik ekipe BN televizije, Goran Gajić.

Doprinos očuvanju sjećanja na heroje profesije i ove godine daće ekipe RTV Vojvodine, Slovenačka i makedonska nacionalna televizija, RTV BN, Sportski kanali, redakcije pisanih medija i agencija, na čelu sa domaćinima, kolegama iz Radio-televizije Srbije.

(BN televizija)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

MOMO

05.03.2018 19:44

SVAKA CAST CESTITAM VAM

ODGOVORITE
Name

Dijasporac

05.03.2018 23:07

Drage kolege želim vam puno uspjeha i da nas kao i prethodnih godina dostojno predstavljate.

ODGOVORITE