Policija traga za Milivojem

Pripadnici Policijske stanice Višegrad i Opštinskog štaba Civilne zaštite organizovali su danas pretres terena od pregradne brane HE "Višegrad" do Ćuprije na Drini i nizvodno od nje tražeći pedesettrogodišnjeg Milivoja Radulovića koji je nestao 16. januara ove godine.

Republika Srpska 25.01.2018 | 20:39
Policija traga za Milivojem
Policajci su pažljivo pregledali i sve barake u naselju Nezuci, nekadašnjem prihvatnom centru, a posebno onu gdje je Radulović stanovao.Predstavnici Civilne zaštite su spasilačkim čamcem obišli priobalje Drine od Nezuka do sela Miloševića, desetak kilometara neizvodno.Komandir jedinice Civilne zaštite za spašavanje na vodi Srećko Gavrilović je rekao da su pregledane obale Drine ali da ništa nije uočeno.

"Mi smo usput alarmirali stanovništvo koje živi blizu rijeke da ukoliko nešto primjete odmah obavjste Policijsku stanicu u Višegradu ili Štab civlne zaštite u ovom gradu", istakao je Gavrilović.Iz Policijske uprave Foča juče su saopštili da je Milivoje Radulović zadnji put ostvario telefonski kontakt sa bratom Branivojem 3. januara ove godine.

"Nakon toga policijski službenici su ušli u Milivojev stan u Nezucima ali ga tamo nisu našli", saopšteno je iz PU Foča.Milivoje je visok 170 centimetara, proćelav je i ima smeđe oči. Na sebi je kad je poslednji put viđen imao crnu jaknu sa kapuljačom i crne farmerke.

Policija i dalje poziva građane da ukoliko dođu do bilo kakve informacije o ovoj osobi da pozovu broj 122.BN televizija

Komentari / 0

Ostavite komentar