Vlast treba da je u službi naroda

Garant opstanka Republike Srpske je privredni razvoj i ostanak mladih na ovim prostorima. Tome treba da doprinese vlast koja će da bude u službi srpskog naroda i svih građana Srpske, a ne kriminala i korupcije, poručeno je na svečanom prijemu u Bijeljini povodom Dana Republike Srpske.

Republika Srpska 08.01.2018 | 17:15
Vlast treba da je u službi naroda
- 26 godina Republike Srpske, 26 godina borbe za bolju budućnost i opstanak srpskog naroda na ovim prostorima. Srpski borci koji su dali nemjerljiv doprinos za današnju slobodu, ukazuju - demobilisani borac danas je nedovoljno poštovan.

"Mi imamo program Vlade i predviđena su izdvajanja za porodice poginulih boraca i ratne vojne invalide, međutim najmanja primanja imamo za borce i to je nešto što se mora ispraviti u narednom periodu", poručio je predsjednik Boračke organizacije Bijeljina Miodrag Stojanović.

"Poručujemo svim građanima, vlastima da čuvaju ono što su naši sinovi stvorili", rekla je Smilja Mitrović iz Organizacije porodica nestalih boraca i civila.

"Da sačuvamo Republiku Srpsku koju su naši očevi stvarali", rekao je Mišo Poletan, sin poginulog borca.

Vlast i na nivou Republike Srpske i BiH treba iskrenije i poštenije da se posveti narodu radi izgradnje bolje budućnosti svih građana, istakao je ministar bezbjednosti BiH.

"Vlast mora da bude sluga naroda. Narod hoće Republiku Srpsku u kojoj će živjeti dostojanstveno, gdje će svi biti jednaki pred zakonom i gdje neće biti kriminala i korupcije", istakao je ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić.

"Čestitam svim građanima Dan Republike Srpske. Smatram da je garant opstanka Republike Srpske privredni razvoj i ostanak mladih ljudi na ovim prostorima", istakao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Na svečanom prijemu povodom Dana Republike, gradonačelnik Mićo Mićić uručio je prigodna priznanja za društveno odgovorno poslovanje i humanitarni rad, preduzećima "Spektar drinik", "Intergaj", "Mojić", Heppy travel, Mljekari "Dule", "Kontopromu", "Sport vision" i firmi "Krušik".



BN televizija

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

kaurin

08.01.2018 16:43

Sve receno. Mektic rekao!! Mozemo se mi smijati i rugati ali jednostavnim jezikom rekao sve!

ODGOVORITE
Name

BORAC

08.01.2018 22:03

MORA CE DODIK BITI SLUGA NARODA, A NE VISE VEZIR KOJI KUPI HARAČ.STA VELICA BJEDA 09.01.KADA NESMIJE POZVATI RATNIKE KOJI SU JOŠ ŽIVI.