Moje nuklearno dugme je moćnije

Američki predsednik Donald Tramp poručio je danas putem Tvitera severnokorejskom lideru Kim Džong Unu da ima mnogo veće i bolje nuklearno dugme od njega.

Svijet 03.01.2018 | 10:45
Moje nuklearno dugme je moćnije
Kako prenosi AP, Tramp je to poručio kao odgovor na Kimovu objavu da je njegovo dugme za nuklearno oružje spremno, a da je u njegovom domašaju čitavo američko kopno.

"Severnokorejski lider Kim Džong Un upravo je izjavio da je 'njegovo nuklearno dugme u svakom trenutku na stolu'. Hoće li ga, molim vas, neko iz njegovog istrošenog i neuhranjenog režima obavestiti da i ja imam nuklearno dugme, samo što je ono mnogo veće i mnogo moćnije od njegovog, i moje dugme radi", objavio je Tramp na Tviteru.

Američka agencija objašnjava da Tramp ne poseduje stvarno nuklearno dugme na svom radnom stolu, već da taj sistem može da se pokrene određenim procedurama o kojima vodi računa grupa vojnih oficira koji su u stalnoj pratnji američkog predsednika.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

tranp

03.01.2018 10:05

Sumnjam nestosi ostario mozda slabo pali mozdaje mjesecar ili duzi termin paljenja...

ODGOVORITE
Name

Zamrdaj Mitre

03.01.2018 10:28

Pa idiote, zar razmišljaš o tome. Jedina ste nacija koja je upotrijebila atomsku i opet bi.

ODGOVORITE
Name

Ama

03.01.2018 10:55

Krece buna od Kim Dzong Una, digne se rampa i zacas do Trampa...

Name

Hm

03.01.2018 15:52

Sjeverni Koreanci nisu neuhranjeni nego nemaju ni grama sala na sebi. Dakle imaju odlican metabolizam, krecu se, rade. Takvi su bili i stanovnici Jugoslavije u 50tim, 60tim godimama a onda se sve izolrenulo pod uticajem trulog potrosackog drustva. Propaganfa te tjera da jedes hranu zatrovanu hemikalijama i pijes pica koja te takodje razvaljuju. I voce i povrce se sada prska 20 puta u sezoni.

ODGOVORITE