Novogodišnji prijem kod Mićića

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić danas je upriličio novogodišnji prijem za predstavnike političkih partija, navodeći da je ovo bila politički stabilna i godina dobre saradnje.

Republika Srpska 21.12.2017 | 13:45
Novogodišnji prijem kod Mićića
-Godina političke i finansijske stabilnosti je iza nas u kojoj su svi budžetski korisnici imali redovna primanja ,-  rekao je na današnjem prijemu gradonačelnik Bijeljine.

“Ono što je najbitnije i najvrijednije u funkcionisanju lokalnog parlamenta je što je usvojen budžet za 2018. godinu,što je pripremljen rebalans za ovu godinu čime je funkcionisanje lokalne zajednice obezbijeđeno.”-istakao je Mićić.

“Skupština grada Bijeljina je funkcionisala u punom kapacitetu i nije bilo nekih većih problema po pitanju rada lokalnog parlamenta", istakao je Slaviša Marković. predsjednik skupštine grada Bijeljina.

On je izrazio nadu da će tako biti i u godini pred nama.

Gradonačelnik Bijeljine izrazio je zadovoljstvo današnjim odzivom predstavnika političkih partija koje djeluju na području grada, kojima je čestitao predstojeće praznike, s željom da i u narednoj godini nastave dobru saradnju s ciljem razvoja grada.



(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar