Video: "Uhvatio me je za du*e na dodjeli Zlatne lopte!"

Neverovatan incident na dodeli, olimpijska šampionka optužuje osramoćenog Švajcarca!

Fudbal 16.11.2017 | 00:00
Video: "Uhvatio me je za du*e na dodjeli Zlatne lopte!"
Golmanka američke ženske fudbalske reprezentacije Houp Solo optužila je nekadašnjeg predsednika FIFA za seksualno zlostavljanje.

Solo (36) tvrdi da se incident dogodio 2013. godine na dodeli Zlatne lopte, kada je trebalo da izađe na binu i dodeli nagradu.

"Tada me je Sep Blater uhvatio za du*e. Bila sam veoma nervozna zbog prezentacije, a nakon toga ga nikada više nisam videla uživo. To je bilo grozno, jer nisam imala priliku da mu direktno kažem da me nikada, nikada tako ne dodiruje. Uvek sam se direktno nosila sa problemima, i zbog ovoga sam se osećala loše," rekla je ona u intervjuu za portugalski "Ekspreso"."Zlostavljanje postoji i u svetu sporta, u svakoj disciplini. Koliko puta ste samo videli da se neka igračica udaje za svog trenera, koji je mnogo stariji i zna da nije trebalo da započinje vezu sa njom? Videla sam neprikladno ponašanje trenera, doktora i naših zastupnika za odnose sa medijima. Videla sam to i među sportistima u svlačionici. Ne znam zašto više sportistkinja ne progovara o ovoj temi," rekla je ona.

Blaterova PR služba kategorički poriče da je on ikada neprikladno dodirnuo Houp, ili bilo koju drugu sportistkinju.

Blater je 17 godina bio na čelu tog tela, dok 2015. nije otkriven skandal o korupciji zbog kojeg mu je određena zabrana poslovanja u fudbalu od osam godina, kasnije preinačena u šestogodišnju kaznu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar