Nagrade građanima Ugljevika

Na večerašnjoj svečanoj sjednici Skupštine opštine Ugljevik uručene su nagrade pojedincima i preduzećima  koji  su u prethodnoj godini dali maksimum na unapređenju i razvoju opštine u različitim oblastima, povodom krsne slave opštine Ugljevik - Svete Petke Paraskeve.

Republika Srpska 26.10.2017 | 22:08
Nagrade građanima Ugljevika
Nagrade su dodijelili  načelnik opštine Vasilije Perić i predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić.

O razvoju i modernizaciji opštine Ugljevik, rezultatima postignutim u proteklom periodu, razvojnim planovima vezanim za budućnost, govorio je načelnik Vasilije Perić i zahvalio se svim gostima koji učestvuju u slavskim svečanostima.

„Hvala svima koji doprinose da Ugljevik bude razvijena opština, urbana sredina u kojoj je lijepo živjeti. U proteklim godinama se radilo, gradilo i zapošljavalo. Realizovani su privredni, kulturni i drugi značajni projekti, Ugljevik je razvijena opština sa najvećim prosjekom plata u Srpskoj", rekao je Perić obraćajući se prisutnima.

„Uvjeren sam da će Ugljevik u narednom periodu održati pozitivne trendove iz predhodnog perioda", naglasio je Perić

Zlatne medalje "Filip Višnjić" dodijeljene su Elisabeti Babić iz Laholma /Švedska/ za postignute rezultate u oblasti obrazovanja i kulture, Aci Tomiću i Dušanki Stevanović za postignute rezultate iz oblasti obrazovanja,  Snežani Milošević za postignute rezultate u oblasti novinarstva i Mići Matiću  za postignute rezultate u oblasti kulture.

Srebrne medalje "Filip Višnjić" dodijeljene su za postignute rezultate iz oblasti obrazovanja Sanji Đukanović, Lazaru Bratiću, Petru Markoviću, Stanimiru Todiću i Vedranu Tešiću.

Zlatne značke opštine Ugljevik dobili su firme „Kombi trans" i „Profi mont" za istaknut rad iz oblasti privrede.

Dobitnici zlatne značke su i Anđelija Srijemac za istaknut dugogodišnji predan rad i iskazanu humanost kao i  Danijel Milićević za humanizam i doprinos u unapređenju kvaliteta pružanja zdravstvenih usluga Domu zdravlja Ugljevik

Jovan Mihajlović dobitnik je srebrne značke opštine Ugljevik za ispoljenu solidarnost i učinjeno humano djelo kao i Radenko  Grujičić  za marljiv rad i iskazanu predanost.

Zahvalnica Opštine Ugljevik dodjeljena  je Dobrili Jović  za nesebično zalaganje i požrtvovan rad.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bravo

26.10.2017 20:11

za Profi Mont i gosp.Jovića

ODGOVORITE