Kim bi bio u šoku kada bi znao...

Američki predsednik Donald Tramp poručio je danas da su Sjedinjene Američke Države "u potpunosti spremne" da odgovore na prijetnje Pjongjanga, a istovremeno je istakao svoje "izuzetne odnose" sa predsjednikom Kine.

Svijet 22.10.2017 | 19:58
Kim bi bio u šoku kada bi znao...
"Toliko smo spremni da ne biste vjerovali. Bili biste šokirani kad biste vidjeli koliko smo spremni ako zatreba", rekao je Tramp danas u programu Foks njuza, govoreći o tenzijama sa Sjevernom Korejom, koje su pojačane zbog nuklearnog programa Pjongjanga, prenosi AFP.

"Da li bi bilo dobro ne uraditi to? Odgovor je da. Da li će se to dogoditi? Ko zna", rekao je američki predsjednik, očigledno govoreći o potencijalnom sukobu, navodi francuska agencija.

U odgovoru na pitanje o američkoj politici prema Kini, dugogodišnjoj saveznici Sjeverne Koreje, Tramp je pozdravio Peking što je "pomogao" SAD uvodeći sankcije Pjongjangu.

Govoreći o kineskom predsjedniku Si Ðinpingu, Tramp je rekao: "On se zalaže za Kinu. A ja - za SAD. Ali, mi smo u veoma dobrim - rekao bih izuzetnim odnosima. I Kina nam zaista pomaže u pogledu Sjeverne Koreje".

Tramp je naglasio da je Kina veoma značajna i da predsjednik Si "ima moć da učini nešto veoma značajno u pogledu Sjeverne Koreje".

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ih

22.10.2017 18:53

Davno bi ti napao Mr.Tramp ali nije to Srbija ba da bombardujes danima.Cvrc Milojko..Stisni pa sad napadni...

ODGOVORITE
Name

Dax

22.10.2017 19:37

Ama Kim se usutio..a tebi je prpa..

ODGOVORITE
Name

Ib

22.10.2017 20:27

Znate kad se dve bake svadjaju .sta na kraju ispadne .corci.

Name

Hm

22.10.2017 22:22

Južna Koreja se tu više ništa ne pita.

ODGOVORITE