Vranješ: "BH Fanatikose" ne komentarišem!

"Svako ima pravo na svoje mišljenje i nemam šta tu da komentarišem", izjavio je defanzivac grčkog AEK-a i reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Fudbal 19.10.2017 | 21:00
Vranješ: "BH Fanatikose" ne komentarišem!
Odavno traje netrpeljivost "BH Fanatikosa" prema Banjalučaninu Ognjenu Vranješu zbog tetovaže granica Republike Srpske, koja nije prestala ni kad ju je fudbaler prepravio u sat.

Često se transparent sa Vranješovom slikom i natpisom "Persona non grata" vidi na tribinima kada igraju "zmajevi", a nedavno se i jedna grupa navijača fotografisala s tom zastavom, na šta je na društvenim mrežama reagovao i sam defanzivac porukom: "Ha, ha, ha, kako ste opasni".

U intervjuu za banjalučki "EuroBlic", nekadašnji fudbaler Borca, Vojvodine, Šerifa, Krasnodara, Elazigspora, Sportinga iz Hihona i Tomska je naglasio da ga ne pogađaju prozivke već je samo skoncentrisan na teren jer želi da pruži maksimum na svakom meču.

"Svako ima pravo na svoje mišljenje i nemam šta tu da komentarišem. Ipak, sa druge strane imam svoje stavove, poštujem svoje principe i neću dozvoliti da mi bilo ko nameće bilo šta po cijenu ne znam čega", rekao je Vranješ banjalučkom listu.

Prema njegovim riječima, i dalje će u dresu BiH davati 100 odsto svojih mogućnosti ukoliko bude dobijao poziv novog selektora.

"Na žalost, ostali smo bez baraža za plasman na Mundijal u Rusiji. Zaslužujemo kritike za pojedine utakmice i partije, ali niko nam ne može reći da se nismo borili. Ima raznih komentara, a volio bih da vidim koji fudbaler ne bi volio da zaigra na Svjetskom prvenstvu".

Vranješ je dodao da je spreman davati sve od sebe i u narednim kvalifikacijama za šampionat Evrope. "Tu nema nikakve dileme, naravno ako svojim igrama u klubu zaslužim poziv selektora".

Proteklog vikenda je postigao i prvenac u crno-žutom dresu AEK-a, koji ima najviše ambicije u šampionatu Grčke.

"Konačno sam uspio da postignem gol. Nadam se da će ih biti još, ali prvenstveni cilj mi je da se naša mreža što manje trese. Iako nas je PAOK prestigao, šampionski pehar je naš cilj i prema ocjenama stručnjaka, imamo najviše šansi za titulu".

Banjalučki fudbaler smatra da Atinjani mogu i do evropskog proljeća, a već u narednom kolu Lige Evrope gostuju slavnom Milanu.

"Nema sumnje da je gostovanje u Milanu težak ispit i da su Italijani favoriti. Ipak, ne treba se unapred predavati. Vjerujem da ova ekipa AEK-a ima šta da pokaže u Evropi, bez obzira na kiks u prošlom kolu u Atini. Očekujemo da bude među prve dvije ekipe i prođemo u naredni krug", zaključio je Vranješ u razgovoru za "EuroBlic".

Izvor: mondo.ba

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

laush

19.10.2017 19:07

hahaha pa on je jbeni jadnik imao istetoviranu mapu republike srpske pa je precrto.....nidje veze lik

ODGOVORITE
Name

BL

19.10.2017 19:48

Nije u redu sto je precrto tetovazu sa granicama RS. Nije ni trebao da igra za tu stranu reprezentaciju ako nije mogao da igra za svoju Srpsku reprezentaciju.

ODGOVORITE
Name

Delija

20.10.2017 07:23

Jesu pakosni navijači bih.Sve im smeta.