LE: Partizan bez treninga u Elbasanu!

Crno-beli u Tirani sve do početka susreta sa Skenderbegom.

Fudbal 17.10.2017 | 12:15
LE: Partizan bez treninga u Elbasanu!
Počela je „misija Albanija“. Jutrošnjim treningom oporavka u Sportskom centru „Zemunelo“, Partizanovi fudbaleri su težište razmišljanja sa prvenstvenog prebacili na drugi, daleko izazovniji kolosek. Posle pobede u Surdulici, počeli su da se spremaju za gostovanje Skenderbegu u trećem kolu Lige Evrope.

Ekipa Miroslava Đukića put Albanije kreće u sredu, u prepodnevnim časovima, a interesantno je da neće trenirati u Elbasanu, kako je to praksa za mečeve pod okriljem UEFA. Kako nam je rečeno u Humskoj 1, odluka je doneta iz praktičnih razloga, jer će ekspedicija srpskog prvaka biti smeštena u jednom hotelu u Tirani i procenjeno je da nema razloga mrcvariti igrače vozikanjem do susednog Elbasana (po 45 minuta u oba pravca). Zato je razervisan jedan od lokalniih stadiona u Tirani, na kome će crno-beli odraditi trening u sredu, u večernjim satima.

Podsetimo, pre dve godine reprezentacija Srbije je, takođe, gostovala u Albaniji i nije trenirala u Elbasanu. Tada zbog bezbednosnih razloga, jer domaćin nije mogao da garantuje sigurnost našem državnom timu.

Ovoga puta crno-beli su dobili uveravanja da nikakvih problema u organizaciji meča neće biti.

Susret trećeg kola Grupe B Lige Evrope, Skenderbeg - Partizan na programu je u četvrtak od 21.05.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar