Političari ruše bezbjednost BiH

Ukoliko BiH želi bolju bezbjednost mora naći alternative, rečeno je na forumu „Evropska unija i bezbjednost Balkana: integracije i bezbjednosni izazovi“, koji je održan u Banjaluci. Zbog prepucavanja BiH političara ne može se očekivati napredak, ocijenili su učesnici skupa.

Republika Srpska 29.09.2017 | 19:08
Političari ruše bezbjednost BiH
Oprečni stavovi BiH političara bez izgrađene kulture dijaloga i postizanja kompromisa dodatno pogoršavaju stanje, upozoravaju stručnjaci za bezbjednost. Ističu da konflikti nikome ne donose korist a najmanje građanima.

BiH ne može da riješi unutrašnje odnose te ne može da doprinese međunarodnoj bezbjednosti što je veliki problem, naglašavaju u Centru za međunarodne odnose Banjaluka.

Na skupu, koji je organizovala Fondacija Fridrih Ebert, predstavnici BiH institucija na različitim nivoima, Evropske Unije, OEBS-a, zemalja okruženja jasno su poručili da je pitanje bezbjednosti veoma ozbiljno te da stabilnost i mir ne smiju biti ugroženi.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

egzorcizam

29.09.2017 17:17

U naše političare je ušao Sotona/Satana/Šejtan pa ih treba udarati lopatama, ašovima, motkama, kaišima po dupetu kako bi zli duhovi izašli iz njih da im duše poslije smrti ne bi otišle u pakao.

ODGOVORITE
Name

Oni su problem

29.09.2017 17:50

Na balkanu su bezbjednosni problem ovdasni politicari.

Name

Re

29.09.2017 17:55

Naj vece zlo je bio alija a sad ga je naslijedino kakir I sda