Detalji vjenčanja Nataše Bekvalac

Pjevačica će se za Luku Lazukića vjenčati 25. septembra na Ibici, dok će porodica ostati u Beogradu.

Zabava 18.09.2017 | 08:05
Detalji vjenčanja Nataše Bekvalac
Nataša Bekvalac izgovoriće sudbonosno „da“ izabraniku Luki Lazukiću na svoj rođendan, 25. septembra, a kao i prethodna dva građanska braka, i ovaj će sklopiti bez prisustva roditelja, ali i bez ćerke Hane!

Panonska barbika se užurbano priprema za svadbu, koja će biti u luksuznoj vili na Ibici za tačno trideset ljudi, a kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, ona je odlučila da ćerku ne povede na vjenčanje, jer joj je bitnije da ona ostane u Beogradu kako ne bi zapostavila obaveze u školi.

Pjevačica će otputovati nekoliko dana prije vjenčanja na Ibicu, gde će organizovati djevojačko veče, dok će ostali Natašini i Lukini gosti doputovati na ovu destinaciju tačno na dan svadbe.

''Luka i Nataša su razgovarali o tome i shvatili su da je najbolje da ne vode decu. Iako je prvobitna ideja bila da se na venčanju pojave Hana i njegova ćerka iz prvog braka Ira, njih dvoje su se ipak dogovorili da odustanu od te zamisli. Hani je počela škola, a Nataša ne želi da ona propušta obaveze koje ima. Devojčicu će čuvati Natašini roditelji, koji takođe neće prisustvovati venčanju, na kojem će od najbližih članova porodice biti samo sestre'', kaže izvor dnevnog lista „Alo!”.



Muzička zvijezda nije uspjela da sakrije od javnosti da će uploviti u treći brak, ali je i više nego očigledna njena sreća što će na proljeće Luki roditi ćerku.

Iako je u posljednje vrijeme dežurni kritičari prozivaju zbog toga što se udaje po treći put, Nataša ne pridaje previše značaja tome.

''Njoj je najvažnija sreća njene ćerke Hane. Iako ima samo deset godina, ona je veoma zrela i samostalna devojčica. Obožava svoju majku i podržava svaku njenu odluku. Nataša je sa njom uvek pričala o svemu, tako da je Hana uvek znala Natašine planove koji su uticali i na njen život. Luka joj se veoma dopada i odmah ga je zavolela. Njih dvoje se odlično slažu, a Hana je presrećna što će uskoro dobiti sestru'', dodaje izvor.

Podsjećanja radi, Nataša i Luka upoznali su se prije nekoliko godina u tom poznatom ljetovalištu, ali je tada sudbina umiješala prste i Luka je saznao da sa tadašnjom djevojkom očekuje bebu.

Ipak, nekoliko godina kasnije slučajni susret u jednom beogradskom lokalu bio je i više nego dovoljan razlog da njih dvoje ostanu zajedno i za kratko vrijeme objave da čekaju prinovu, te da će se vjenčati.

Izvor: Alo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Rada

18.09.2017 21:07

Neka se udaje ali nju ne drzi mesto jedino ako joj ne dosadi menjati a sto pisete da je dete podrzava sta ce drugo mora kako mama kaze. Dobro se secam kad je bila sa Dacom pa pisu novinari da Daco vodi Natu u inostranstvo u soping da se lijeci od depresije a sad promijeni muza i depresiju izlijeci mozda je u pravu.

ODGOVORITE