Spriječen ulazak migranata

Službenici Granične policije BiH danas su u graničnom pojasu na području Gacka spriječili ilegalni prelazak granice dvojice državljana Alžira koji su stigli iz Crne Gore.

Bosna i Hercegovina 11.09.2017 | 14:13
Spriječen ulazak migranata
Iz Granične policije BiH saopšteno je da su danas na području Bijeljine otkrivena tri lica iz Pakistana koja nisu posjedovala identifikacione dokumente.

Na Međunarodnom aerodromu Banjaluka na letu iz Beograda službenici Granične policije nisu dozvolili ulazak dvojici državljana Turske zbog neispunjavanja uslova. U skladu sa Zakonom o strancima, uručena su im rješenja o odbijanju ulaska u BiH, te će biti vraćeni u Beograd.

Pripadnici Granične policije juče su na Aerodromu Sarajevo uhapsili lice čiji su inicijali N.K. /53/, jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje.

Državljanin BiH na stigao je na sarajevski aerodrom letom iz Beograda, a predat je službenicima Sudske policije Istočno Sarajevo.

Na Aerodromu Sarajevo na letu iz Beča uhapšen je dvadesetsedmogodišnji E.M. nakon što je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Visokom zbog produženog krivičnog djela teška krađa. On je predat službenicima Odjeljenja sudske policije u Zeničko-dobojsko kantonu.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar