LE: Nezapamćeno interesovanje!

Zvezda preko interneta za 24 sata prodala 15. 000 paketa za LE! Blagajne rade tek od petka, očekuju se velike gužve ispred Marakane. . .

Fudbal 07.09.2017 | 20:45
LE: Nezapamćeno interesovanje!
Paketi ulaznica za tri utakmice koje će Crvena zvezda odigrati kod kuće u grupnoj fazi Lige Evrope u sredu su pušteni u prodaju, a interesovanje koje vlada je nezabeleženo.

Za nešto više od jednog dana, preko interneta, odnosno sajta iticket.rs, prodato je 15.000 paketa! Neverovatan broj koja samo pokazuje da će Crvena zvezda u grupnoj fazi svog evropskog nastupa imati veliku, veliku podršku sa tribina.

Internet prodaja je i dalje u toku, a od sutra, u petak, počeće i prodaja paketa karata na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“. Blagajne našeg stadiona otvoriće se u 11 časova, i radiće sve do 19 časova. U istim terminima, blagajne će raditi i tokom narednih dana.

Osim paketa karata, na blagajnama će od petka biti moguće kupiti i pojedinačne ulaznice za utakmicu protiv ekipe BATE Borisov. U isto vreme (petak, subota, nedelja i ponedeljak od 11 do 19 časova), na blagajnama našeg stadiona, vlasnici kupljenih sezonskih karata će na posebnom šalteru moći da besplatno preuzmu svoje pakete. Neophodno je da sa sobom ponesu svoju sezonsku ulaznicu, na osnovu koje će dobiti paket karata za isto mesto za koje je izdata i sezonska karta.

Još jednom, cene paketa ulaznica su sledeće:

Sever i jug: 3.450 rsd;
Istok: 6.600 rsd;
Zapad: 7.500 rsd;

Cene pojedinačnih ulaznica za utakmice u grupnoj fazi su sledeće:

Sever i jug: 1.200 rsd;
Istok: 2.500 rsd;
Zapad: 3.000 rsd;

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar