I djecu uče da mrze Lajpcig!

Nesvakidašnji potez Lokomotive koja je odbila da pomogne komšijama!

Fudbal 08.09.2017 | 16:00
I djecu uče da mrze Lajpcig!
Mržnja prema Lajpcigu se prenela i na decu! 

Naime, lokalni rival Bikova, Lokomotiva iz Lajpciga (četvrtoligaš) zabranila je svojim klincima da izađu kao pratnja fudbalerima RB Lajpciga na narednom meču nemačkog šampionata koji se igra na Red Bul Areni kroz nekoliko nedelja.

Podsetimo, radi se o deci koja su u junu na kup utakmici protiv ovog rivala dobila od kluba posebne premije za pobedu nad vršnjacima iz Lajpciga.

Ali sada je situacija još drastičnija, a čelnici Lokomotive su odbili da ustupe komšijama decu iako su ovi ponudili čak i da im plate.

"Mi smo ponosan, tradicionalni klub, koji ne prihvata svaki poklon koji mu se nudi. Kod nas, svih 2.500 članova su šefovi kluba, tako da imamo obavezu da implementiramo njihovu volju. to isključuje bilo kakvu saradnju sa RB Lajpcigom. Moramo da vodimo računa o filozofiji društva u kojem živimo", izjavio je predsednik Lokomotive Tomas Leve.

Za kraj spomenimo i da će klinci Lokomotive izaći kao pratnja fudbalerima u Bundesligi, ali u Menhengladbahu na okršaju Ždrebaca protiv Bajera iz Leverkuzena kroz nekoliko kola. I to sve o trošku Lokomotive... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar