Partizan gradi evropski tim, stigao i Antonov!

Mladi reprezentativac Nemanja Antonov zvanično će postati fudbaler beogradskog Partizana, potvrđeno je iz kluba.  Grashopers prihvatio ponudu - Antonov je novi Partizanov igrač! Ispunila se velika želja mladog levog beka i čelnika srpskog šampiona.

Fudbal 29.08.2017 | 14:15
Partizan gradi evropski tim, stigao i Antonov!
Antonov stiže iz Grashopersa na jednogodišnju pozajmicu, a 'crno-beli' će nakon isteka imati pravo da ga otkupe.

Još nisu poznati svi detalji transfera, ali se spekuliše da će klub iz Humske imati pravo da kupi levog beka za 400.000 evra sledećeg leta.

On bi uskoro trebalo da stigne u novi tim i zvanična prezentacija bi mogla da bude organizovana već u sredu. 

Ekipa Miroslava Đukića je tako u 24 sata dobila drugo zvučno pojačanje, pošto je u ponedeljak objavljen dolazak Zorana Tošića. 

Sportski direktor Ivica Iliev i direktor Miloš Vazura najavljivali su posle plasmana u grupnu fazu Lige Evrope da navijači mogu da očekuju velika imena, a prema svemu sudeći, još nisu završili sa dovođem fudbalera. 

Spekuliše se da su u pregovorima sa članom Stouk sitija Bojanom Krkićem, kao i Lazarom Markovićem koji je na izlaznim vratima Liverpula.

Tokom dana će biti predstavljen Milan Mitrović, štoper Mersina, koji je pojačao defanzivnu liniju 'crno-belih'. Igrač kojeg je Miodrag Božović hteo da dovede u Crvenu zvezdu pojaviće se na stadionu u Humskoj od 13 časova.

Upornost se isplatila - Nemanja Antonov je novi Partizanov igrač! Zlatni Orlić želeo je samo u Humsku i nigde drugde, a Grashopers mu je već danas izašao u susret i pustio ga. 

Prema saznanjima našeg portala sume su iste one koje su i najavljene. Dakle, Antonovstiže među crno-bele na jednogodišnju pozajmicu, a srpski prvak će imati priliku da ga otkupi idućeg leta za 400.000 evra. Takođe, od naredne prodaje Skakvcima će ići 20 odsto od transfera. 

"Hoću da igram za Partizan u ovoj sezoni. I samo za Partizan. Pričao sam to i pre nego što su se crno-beli plasirali u Ligu Evrope. A tek sada imam motiv da se vratim u srpski fudbal. Mogu da pomognem Partizanu, ali isto tako Partizan može da pomogne meni", izjavio je juče 22-godišnji levi bek kog su Švajcarci doveli pre dve godine i za njega - ako je verovati Transfermaktu - platili 1.200.000 evra. 

Nemanja Antonov karijeru je počeo u rodnom Kačarevu, a zatim se pridružio omladinskoj školi OFK Beograda. Prvotimac Romantičara postao je 2013. i za taj klub odigrao 41 ligašku utakmicu u dve sezone. Za Grashopers je u prethodne dve godine nastupio ukupno 50 puta. Član je mlade reprezentacije Srbije i najtalentovaniji levi bek kog naša zemlja ima.

Utisak je - još jedan pun pogodak Partizana.  

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar