Kangu zadržati, Boaći ide samo za ''masnu'' ponudu!

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga blizu je da produži ugovor rekao je Tanjugu generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Fudbal 28.08.2017 | 17:45
Kangu zadržati, Boaći ide samo za ''masnu'' ponudu!
Ukoliko ostane, Kanga bi ostao i nosilac igre i glavni kreator tima Zvezde u napadu na titulu prvaka Srbije i takmičenje u Ligi Evrope.

"Na putu smo da se dogovorimo sa Kangom",kratak je bio Terzić u izjavi Tanjugu.

Postoji veliko interesovanje za Zvezdin trio stranaca Kanga - Mičel Donald - Ričmond Boaći, što je potvrdio i sportski direktor Mitar Mrkela, ali Terzić smatra da je za dalje poteze potrebno da se vide finansijske obaveze.

"Danas i sutra ću prvo da sednem sa mojim saradnicima iz finansija da vidimo kakav nam je plan rashoda i prihoda, kakve su nam obaveze za tekuće poslovanje, a kakve za vraćanje starih dugova za reprograme prema bankama, troškovi za investicije i ostali, pa ćemo u skladu sa tim i doneti odluke za ponude koje imamo", zaključio je Terzić.

Poslednjih dana su se pojavile informacije da bi Ričmond Boaći ubrzo mogao da ode iz kluba. Sam igrač je to negirao posle derbija sa Partizanom u nedelju, a u klubu vlada stav da bi Boaći mogao da ode samo za vrlo unosnu finansijsku ponudu.

U suprotnom Zvezda namerava da zadrži odličnog napadača.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar