Gaga zbrisala iz Pinkovih zvezda

Dragana Mirković ne želi da sarađuje sa poznatom pevačicom jer godinama nisu u dobrim odnosima!

Zabava 30.07.2017 | 09:31
Gaga zbrisala iz Pinkovih zvezda
Dragana Mirković više neće biti članica žirija „Pinkovih zvezda” zbog mogućnosti da joj koleginica bude Seka Aleksić, sa kojom godinama ne razgovara, otkriva „Alo!”.

Naime, Mirkovićeva je već obelodanila da od septembra ne učestvuje u tom šou programu, ali je tu odluku pravdala time da ne pripada takvom formatu. Ipak, istina je malo drugačija. Otkako je čula da su u toku pregovori sa Sekom Aleksić i da bi moglo da se desi da od septembra sede jedna do druge, Dragana je odustala.

Sedam godina tišine

Dragana i Seka prekinule su svaki kontakt 2010, iako su dotad bile dobre drugarice koje su čak zajedno išle i na zimovanje. Do svađe je došlo kada je Dragana čula da je Seka, navodno, ogovara kod zajedničkih menadžera. Dok je Aleksićeva otvoreno priznala da ne priča sa koleginicom, Mirkovićeva je tvrdila da je Seka samu sebe zabranila na njenoj televiziji. Prošle godine, svi su pomislili da će pevačice zakopati ratne sekire, jer je Dragana čestitala Seki rođenje sina. Ipak, to je bio samo jedan gest, a nakon toga se ćutnja nastavila.

- To je jedna od većih svađa na estradi i to svi znaju. Baš zbog toga, čelnici „Pinka” su shvatili da bi bilo dobro imati ih obe u žiriju. Oni su, doduše, Seku zvali dugo, jer su želeli da ona bude u emisiji i da tako dodatno poveća gledanost. Seka sa njima pregovara, ali nijednog trenutka nije pomenula da joj smeta što je i Dragana tu. Ona se, doduše, još nije odlučila, jer ne zna kako će uskladiti sve obaveze zbog Jakova i nastupa. S druge strane, Dragana nije mogla da pređe preko toga - priča dobro obavešteni izvor za „Alo!” i dodaje da Mirkovićeva čak nije želela da čeka Sekinu konačnu odluku, već je odmah zbrisala. 

- Seka zaista još nije odlučila, tek treba da precizira sve. Postoji mogućnost da od svega odustane i pored svoje dobre volje i želje, naročito ako proceni da bi učešće u žiriju uticalo na vreme koje provodi sa bebom. Ona shvata da je Jakov sad u osetljivom periodu, da mu je mama potrebna i njega stavlja na prvo mesto kad donosi sve poslovne odluke. Dragana, ipak, nije želela da rizikuje, pa se sama povukla - kaže naš izvor.



Mirkovićeva je javnosti dala drugačije objašnjenje svog odlaska, a čini se da je malo čačnula i Željka Mitrovića.

- Još na samom početku takmičenja sam najavila da ću učestvovati samo u jednoj sezoni i drago mi je što je tako. Danas biti u žiriju ne podrazumeva da treba da savetujete mlade kandidate, već je sve postalo neka vrsta rijaliti šou programa. Ne volim takvu vrstu emisija, ali ponosna sam što sam tokom čitavog takmičenja bila dovoljno jaka i da niko nije uspeo da me pokoleba ili isprovocira da odustanem od svojih stavova - rekla je Dragana za „Stori”, a još nije poznato kako je na ove njene reči reagovao tvorac projekta Željko Mitrović.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar