Dragana uživa u luksuzu sa mužem

Nakon izuzetno teškog perioda za folk divu i njenog supruga Tonija Bijelića, kome je ovog proleća dijagnostifikovana i operisana aneurizma na mozgu, Dragana Mirković je sa celom svojom porodicom otputovala na zasluženi odmor.

Zabava 26.07.2017 | 22:24
Dragana uživa u luksuzu sa mužem
- Putovanje smo započeli u Veneciji, tačnije bili smo smešteni na ostrvu Lido di Venecija na kome se održava i čuveni filmski festival. Odabrali smo hotel "Excelsior" gde odsedaju i najveće svetske zvezde za vreme "Bijenala". Imali smo odličnu plažu na ostrvu i veoma ljubazno osoblje hotela, a bio nam je na raspolaganju i brodić kojim smo išli do Venecije - rekla je Dragana za "Stori".

- Nakon odličnog provoda u mom omiljenom italijanskom gradu, otišli smo do Đenove, gde nas je čekao najnoviji "MSC Meraviglia" kruzer kojim smo krstarili Mediteranom. To je veoma luksuzan brod sa fascinantnim sadržajima, kao što su, recimo, pravi simulatori formule 1 na kojima vežbaju vozači, zatim košarkaški i stadion za mali fudbal, kuglana, pozorište u kojem su se izvodile tri predstave svake večeri i još mnogo toga. Budući da smo mi članovi jahting kluba, imali smo na raspolaganju posebne restorane, bazene i džakuzije jer je reč o ogromnom plovilu, na kome je bilo 4.500 putnika i još 1.500 članova posade - otkrila je ona detalje letovanja.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Gujan

26.07.2017 21:10

usraćuse

ODGOVORITE
Name

Milija

26.07.2017 21:40

"imali smo odlicnu plazu u Veneciji". Ko je ikad bio u veneciji zna da tamo nema plaza ni kupanja. Prva plaza je u Lido di Jesolo.

ODGOVORITE