I omiljena poza govori o vama

Neka istraživanja pokazuju da većina muškaraca, čak 90 posto u seksu preferira tzv "kučeći stil", ali evo šta druge omiljene poze govore o vama.

Svijet 09.07.2017 | 20:55
I omiljena poza govori o vama
Misionarska

- Partneri su licem u lice što omogućava bliskost i intimnost, pa je vole romantični i nježni tipovi. Takođe, biraju je pomalo nesigurni muškarci kojima je važno da gledaju reakcije partnerke kao bi bili sigurni da je to što rade dobro. Vole je i muškarci koji žele da sve drže u svojim rukama. Seksolozi preporučuju da je s vremena na vrijeme zamijenite pozom u kojoj je žena gore jer ćete zadržati intimnost, a prepustiti kontrolu partnerki.

Kučeći stil

- Poza omiljena muškarcima koji su u dosluhu sa svojim životinjskim instinktima, ali i onima koji se plaše intimnosti. Seksolozi preporučuju da alternativa bude "kašika" jer i dalje imate penetraciju otpozadi, ali je bliskost veća.

Ispod žene

- Samouvjereni muškarci nemaju problem da kontrolu prepuste partnerki, ali pozu "žena iznad njih" vole i lijeni. Seksolozi preporučuju da s vremena na vrijeme preuzmete kontrolu.

Kašika

- Muškarci kojima je zadovoljstvo partnerke na prvom mjestu vole ovu pozu, a mada na prvi pogled djeluje da je pozicija za slabiće, ali nije, biraju je strastveni tipovi. Seksolozi predlažu da je kombinujete sa misionarskom.

Izvor: Novosti

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

***

09.07.2017 19:08

Isko poze mjenjamo cesto , on' ima uvijek isto mjesto...

ODGOVORITE
Name

xxx

09.07.2017 19:57

Svaka meni odgovara samo je njeno da prihvati

Name

rocko

10.07.2017 05:37

Vlasti je nad nama isprobala sve poze

ODGOVORITE