LE - Milojević pred Maltežane: Nisu amateri!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da Florijana mora najozbiljnije da se shvati i da sve zavisi od njegovog tima.

Fudbal 29.06.2017 | 08:45
LE - Milojević pred Maltežane: Nisu amateri!
Zvezda u četvrtak dočekuje malteški tim u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrppe.

"Očekivanja u Zvezdi su najveća moguća i uvek će tako biti. Florijana je preko tamošnjeg Kupa došla do Evrope, što nije nimalo lako, imaju nekoliko Italijana i Argentinaca i agresivni su. Poštujemo ih, moramo svakog protivnika, ali nemamo razlog da se plašimo. Apsolutno verujem u tim", rekao je Milojević.

Milojević ističe da niko iz Srbije nema pravo da potceni Florijanu niti bilo koji klub iz Evrope.

"Predstavljeno je da moramo da pobedimo skoro gde god da se pojavimo. Imamo veliko ime i istoriju, ali i drugi treniraju fudbal i nemamo pravo danas da gledamo tako na fudbal, pogrešno je. Ne stvaram alibi, ali u svetu svi igraju fudbal, da li na Malti, Kazahstanu, imaju budžete... Ne znam da li postoji zemlja sa amaterskim fudbalom, možda par njih. Formalnosti nema, fudbal je otišao u drugu dimenziju. Ako se neozbiljno shvati rival može da dodje do problema, sve zavisi od nas", dodao je trener Zvezde

Prema njegovim rečima još uvek nije odlučio kojih startnih 11 igrača Zvezde će na teren.

"Imam nekoliko dilema i tako uvek treba da bude. Što se tiče golmana (Manojlović, Kahriman, Stanković), računam na svu trojicu ozbiljno i pred meč ću znati ko će na gol. Kahriman je imao i temperaturu", rekao je Milojević.

Na pitanje kojim rezultatom bi bio zadovoljan s obzirom na podatak da Florijana na poslednja dva izleta u Evropu ima skor 0:21.

"Loš sam prognozer. Vama novinarima bih ostavio to pitanje. Ne bavim se statistikom, to je igra brojki i njom se bavim samo analizom mojih igrača. Svaka utakmica je nešto novo. Mi smo Zvezda i uvek idemo na pobedu, preuzeli smo iz istorije", zaključio je Milojević.

Milojević protiv Florijane neće moći da računa na suspendovanog Gelora Kangu, dok je neizvestan nastup Džona Ruisa zbog povrede.

Utakmica između Crvene zvezde i Florijane igra se u četvrtak od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar