Otkriveno - Mesi je lako mogao da igra u Realu!

Sportski menadžer Horasio Gađoli otkrio je da je zvezda argentinski napadač Lionel Mesi mogao lako da umesto u Barseloni zaigrao u Real Madridu.

Fudbal 26.06.2017 | 23:15
Otkriveno - Mesi je lako mogao da igra u Realu!
Zvezda 'Blaugrane' je napunio 30 godina, a njegov menadžer otkrio je da je od njega zavisilo gde će Mesi zaigrati.

"Zbog raznih okolnosti, preselio sam se u Barselonu i doveo ga na probu, iako je trebalo da živim u Madridu. Da se to dogodilo odveo bih u Real na probu. To vam je život, to su detalji koji odlučuju. Da se to dogodilo, odveo bih Lea u Real na probu. To je život, takvi detalji vam odlučuju sudbinu. Mesi je, eto, mogao da bude Realov igrač jer njegova porodica želela da on bude u gradu u kom će imati nekoga kao podršku. Zato su želeli da to bude grad u kom ja živim. Doveo sam Lea na probu u Barselonu i on je ostao u tom klubu", rekao je Gađoli u izjavi za Globoesporte .

Mesi je 2011. stigao na Kamp Nou, gde je za prvi tim debitovao 2004. godine, a Gađoli je otkrio da na početku nije verovao da će Mesi da uspe u svetu fudbala.

“Nisam imao pozitivno mišljenje o njemu, ali kada sam ga video na treningu u Barsi odmah sam znao da može da igre gde god“, otkrio je Gađoli.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar