Lexington bend oduševio publiku

Sa pola sata zakašnjenja, tačnije u 21. 30, spektakularno je počeo veliki solistički koncert "Lexington benda" na stadionu Tašmajdan.

Zabava 18.06.2017 | 00:04
Lexington bend oduševio publiku
Iako je sitna kiša padala neposredno pre koncerta, čim je popularni bend stao na scenu, nebo je bilo na njihovoj strani i kiša je stala. Uz vrisku i euforiju žena u publici, pevač Bojan Vasković je šmekerski kročio na scenu i zapevao veliki hit "Ja te srećom častim" sa poslednjeg albuma "Noć pod zvijezdama".



Devojčice u prvim redovima bile su oduševljene Bojanovim stajlingom, pevač je poneo modernu jaknu sa nitnama koju je brzo skinuo, pa istakao mišiće u beloj majici.



Sa druge strane, momci u publici bili su zadivljeni seksi igračicama koje su krasile binu na početku koncerta. Momci iz "Lexingtona" uspeli su da obore rekord u poseti na Tašu i okupe čak 13.000 ljudi. No, ovaj koncert nije poseban samo po rekordnoj poseti, već i po tome što ima humanitarni karakter.



-Dobro veče, Beograde. Srce mi je puno što vas vidim u velikom broju, ovako nasmejane i lepo raspoložene. Vašim dolaskom omogućili ste i da Institut za neonatalogiju dobije sredstva. Nećemo večeras mnogo pričati. Želim vam lep provod naredna dva sata - obratio se fanovima i nastavio sa hitovima sa poslednjeg albuma kao sto su "Letnje kiše", "Noć pod zvijezdama", "Uvrijedi me".



Jedan od omiljenih bendova nastavio je sa velikim hitovima od ranije "Miris karmina", "Prišla", "Donesi", a onda im se na bini pridružila pevačica Katarina Didanović, sa kojom su izveli numeru "Smij se", a to je ujedno prvi duet koji su izveli večeras. Na sceni im je pravila društvo plavuša u kostimu snežne kraljice.



Sledeći gost na sceni bio je Dženan Lončarević, koji izazvao pravu euforiju među publikom. Izveo im je pesmu "Kazino". Osim njega, na sceni će se momcima iz Lexingtona pridružiti i Ilda Šaulić, koja će otpevati njihov duet.



Mnogi poznati nisu želeli da propuste koncert popularnog benda a među prvima su došli Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Ilda Šaulić sa suprugom Bojanom i mamom Gocom, Milan Mitrović, Jovana Pajić, Peđa Medenica i drugi..

(Blic)
(Foto: Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar