Šou Mamića u osječkoj sudnici

Nastavak suđenja Zdravku Mamiću, Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću i Milanu Pernaru u Osijeku je danas započelo burno. Mamić je prekinuo ispitivanje i urlajući otkazao punomoć svojim braniocima, rekavši da će se braniti sam.

Region 14.06.2017 | 12:26
Šou Mamića u osječkoj sudnici
Po izlasku iz sudnice okupljenim novinarima rekao je da to nije dio taktike.

Naime, na suđenju je trebao svjedočiti hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Nakon što je Mamić otkazao punomoć svojim braniocima, sudija ga je izbacio iz sudnice i odredio pauzu od pet minuta, nakon čega je u sudnicu pozvao samo Lovrena.

Međutim, nedugo nakon toga sudija je prekinuo suđenje i Mamiću rekao da ima rok od osam dana za pronalazak novoga branioca. Po izlasku iz sudnice, Mamić se obratio okupljenim novinarima.

Na pitanje reportera N1, Antonija Zavade, je li cijeli incident zapravo dio taktike, Mamić je odgovorio u svom prepoznatljivom stilu.

"Zašto bi to bio dio taktike? Reci mi, molim te, zašto bi to bila taktika? 'Ajde, kad si tako pametan, kad se predstavljaš tako pametan, reci jednu insinuaciju zašto bi to trebao biti dio taktike?", obratio se Mamić reporteru N1.

"Samo da ti kažem, pročitaj, kad si tako lijep i pametan, iskaz u Uskoku od Lovrena. Što si ti danas očekivao od Lovrena? Koja taktika? Ja bih dao svoj život da je Lovren danas svjedočio", rekao je Mamić.

(N1)

Komentari / 0

Ostavite komentar