Saradnja PDP - Pokret za promjene

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović i lider crnogorskog Pokreta za promjene Nebojša Medojević razgovarali su danas telefonom o saradnji dvije partije, u okviru Međunarodne demokratske unije (IDU), kao i o stanju u regionu.

Republika Srpska 11.06.2017 | 11:33
Saradnja PDP - Pokret za promjene
Medojević je Borenovića informisao o mogućnosti da mu na sutrašnjoj sjednici Administrativnog odbora skupštine Crne Gore bude skinut poslanički imunitet, s ciljem hapšenja i progona.

Sagovornici su konstatovali da je očigledno da se radi o politički motivisanoj i koordinisanoj akciji protiv opozicije i da progon političkih neistomišljenika nije dobar za demokratiju i razvoj demokratskih principa.

Predsjednik Borenović je naglasio da će pratiti dešavanja i izrazio očekivanje da će Medojević, kao osvjedočeni borac protiv korupcije i anomalija u društvu, izdržati pritiske.

Partija demokratskog progresa i crnogorski Pokret za promjene članice su Međunarodne demokratske unije (IDU), svjetske političke organizacije partija centra i desnog centra, koja je takođe zvanično reagovala i osudila pritiske.

Informativna služba PDP-a

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Borenovicu

11.06.2017 14:46

E jeste se usrecili sa ovima, doduse gubitnici kao i vi, pa ste se nasli..

ODGOVORITE
Name

bakica

11.06.2017 23:33

pa Milorad nikada nije hapsio svoje neistomisljenike cak ih je pozivao na dogovore .

ODGOVORITE