BN - Turnir prijateljstva: Odmah derbi, Zvezda - Split!

Kao i prethodne godine na turniru će učestvovati 16 ekipa sastavljenih od igrača do 16 godina.

Fudbal 05.06.2017 | 21:15
BN - Turnir prijateljstva: Odmah derbi, Zvezda - Split!
Četvrti po redu Turnir prijateljstva počinje u utorak, a organizator je objavio tačan raspored utakmica i satnica za prva dva kola.

Na terenu etno sela Stanišići od 10 časova turnir će otvoriti prošlogodišnji šampion Vojvodina i Vardar. U isto vreme na terenu u Janji igra drugi par iz grupe D, Osijek – Sarajevo, dok će na terenu u Brodcu u to vreme igrati Olimpija i Borac iz Banjaluke.

Derbi prvog kola igra se tačno u podne između Crvene zvezde i Splita na terenu etno sela Stanišići. Televizija Sportklub će i ove godine ekskluzivno prenositi utakmice sa Turnira prijateljstva.

„Veliko nam je zadovoljstvo i čast što ćemo četvrtu godinu zaredom na jednom mestu okupiti najtalentovanije momke iz celog regiona i što ćemo im omogućiti jedinstvenu priliku da se pre svega druže, steknu nezaboravna iskustva, ali i provere gde se u ovom trenutku nalaze po kvalitetu. Proteklih godina smo uz veliki rad i pomoć prijatelja, partnera, regionalnih saveza, kao i UEFA i UNICEF, postigli visoke standarde u organiaciji i učinili da se ekipe uvek rado vraćaju na Turnir prijateljstva. Uveren sam da ćemo i ove godine imati priliku da gledamo vrhunski fudbal i da će turnir ispuniti visoka očekivanja“, poručio je Savo Milošević, jedan od idejnih tvoraca Turnira prijateljstva.

Turnir prijateljstva 2017 igra se od 6. do 11. juna. Kao i prethodne godine na turniru će učestvovati 16 ekipa sastavljenih od igrača do 16 godina (igrači rođeni 2001. godine i mlađi). Od prvog dana očekuje se dolazak velikog broja proslavljenih fudbalskih asova iz celog regiona. Raspored utakmica za treće kolo, polufinale i finale će biti naknadno odredjen u dogovoru sa televizijom Sport Klub.

Raspored utakmica na Turniru prijateljstva 2017. za prva dva kola:

1. kolo, utorak 6. jun:

10.00 Vojvodina – Vardar (TV Sportklub)
10.00 Olimpija – Borac Banjaluka
10.00 Osijek – Sarajevo
12.00 Budućnost – Rijeka
12.00 Spartak Subotica – OFK Beograd
12.00 Crvena zvezda – Split (TV Sportklub)
13.45 Dinamo – Željezničar (TV Sportklub)
15.30 Partizan – Sloboda Tuzla (TV Sportlub)

2. kolo, sreda 7. jun:

10.00 Dinamo – OFK Beograd (TV Sportklub)
10.00 Olimpija – Split
10.00 Rijeka – Sloboda Tuzla
12.00 Partizan – Budućnost (TV Sportklub)
12.00 Željezničar – Spartak Subotica
12.00 Vardar – Sarajevo
13.45 Vojvodina – Osijek (TV Sport Klub)
15.30 Crvena zvezda – Borac Banja Luka (TV Sportklub)

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar