Lenka se "pozlatila" u Zagrebu

Na Medjunarodnom plesnom turniru „Internationl Danke Open 2017. “ koji je nedavno održan u Zagrebu, mlada Srpčanka Lenka Kasagić u veoma jakoj konkurenciji osvojila je zlatnu medalju. Ovo je prva njena osvojena medalja nakon trogodišnje pauze i povratka na plesni podijum.

Republika Srpska 12.05.2017 | 10:22
Lenka se "pozlatila" u Zagrebu
Lenka je članica Plesnog  studija „Danke Step“ iz Gradiške, a trijumfovala je u kategoriji modernih plesova  pod nazivom „Open A Solo Chil dren 2“ sa koreografijom „shik shek shock“. Na turniru je učestvovalo 450 plesnih klubova iz 27 zemalja sa čak 4.500 plesača.

Zahvaljujući ovom uspjehu, Lenka Kasagić se kvalifikovala  na  Svjetsko prvenstvo  koje će se  krajem godine održati u Rimu. 



„Sretna sam što sam ostvarila zlatnu medalju nakon povratka plesu. Za ovaj uspjeh, svakako, najzaslužnija je moj trener Vera Božić, kojoj se zahvaljujem na tome, ali i moja majka koja mi je davala veliku podršku“, kaže Lenka.

Pred ovom talentovanom plesačicom predstoji više takmičarskih nastupa, a prvi je uskoro u Vitezu, koji takodje ima medjunarodni karakter.

(BN/S. K.)
(Foto; S.K)

Komentari / 0

Ostavite komentar