Hames izgubio živce, srednji prst za reportere!

Hames Rodrigez, fudbaler Real Madrida, koji se trenutno nalazi sa reprezentacijom Kolumbije, pokazao je srednji prst novinarima koji su ga fotografisali.

Fudbal 28.03.2017 | 17:00
Hames izgubio živce, srednji prst za reportere!
Zvezda kolumbijske reprezentacije, koji već duže vreme nije standardan u klubu, očigledno nije zadovoljan ni trenutnom situacijom u reprezentaciji, što je ovim potezom i pokazao.

Ova situacija je, međutim, čudna ako se uzme u obzir da je Rodriges postigao pobednički pogodak u meču 13. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji protiv Bolivije, istina nakon što je promašio penal.

Selektor Hose Pekerman stao je u odbranu svog igrača: „Hames Rodriges igra veoma dobro, on je trenutno na svom fudbalskom vrhuncu“, rekao je novinarima u Kolumbiji.

Kolumbijci u narednom kolu dočekuju Ekvador u meču koji je od velike važnosti za plasman ekipe na Mundijal, obzirom da se nalaze trenutno na četvrtom mestu sa bodom više od šestoplasiranih Čileanaca i Ekvadora. Inače, direktno na Svetsko prvenstvo idu četiri prvoplasirane ekipe, dok peta ide u baraž.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar