Svaka čast, gospodine Prandeli!

Neću da idem u Lester posle onoga što su uradli Ranijeriju! Kolegijalnost, pre svega!

Fudbal 21.03.2017 | 11:30
Svaka čast, gospodine Prandeli!
To se zove kolegijalnost. To se zove poštovanje.

Čezare Prandeli možda nekome nije simpatičan, možda će mu neko osporiti poslednju misiju u Valensiji, ali nekadašnjji selektor Italije, u najmanju ruku zaslužuje poštovanje.

Bivši strateg Rome, Fjorentine, Galatasaraja i selektor Italije, otkrio je da je nedavno odbio ponudu da postane menadžer Lestera, jer nije želeo da uđe u kolo sa istim ljudima koji su smenili njegovog sunardonika Klaudija Ranijerija, nepunu godinu posle osvajanja istorijske titule u Premijer ligi.

„Postojala je ponuda Lestera, ali sam istog časa rekao - NE! Ne možete da odete tek tako na neko mesto kad vidite kako su na istom tretirali Ranijerija. Nisam hteo da idem tamo. I tačka. Tako ja donosim odluke“, rekao je Čezare Prandeli, koji je bez posla od pretposlednjeg dana 2016, kad je dobio otkaz u Valensiji.

Uprava Lestera je, šuškalo se, osim Prandelija, želela na klupi Roja Hodžsona, Franka de Bura ili Roberta Mančinija, a kad su te opcije propale okrenula se Krejgu Šekspiru. Sa njim je počela da beleži bolje rezultate u Premijer ligi, ali i izborila palsman u četvrtfinale Lige šampiona, gde za rivala ima Atletiko iz Madrida.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar