Prelijepa Darija: Beograde, podrži me!

Darija Klišina doputovala u Beograd na drugi po redu "Serbian open indoor meeting". Na borilištu se neće sresti sa Ivanom Španović, ali je njihov veliki duel zakazan za početak marta u Kombank areni.

Ostali sportovi 17.02.2017 | 16:15
Prelijepa Darija: Beograde, podrži me!
"Serbian open indoor meeting", atletski spektakl u Beogradu, koji će poslužiti kao uvertira pred Prvenstvo Balkana u dvorani, a onda i najveći atletski događaj organizovan ikada na našim prostorima, Evropsko atletsko prvenstvo u dvorani (03 - 05. mart, Kombank arena), obeležiće nastup Darije Klišine.

Jedna od najboljih atletičarki Evrope, dvostruka evropska prvakinja u skoku udalj (2011. i 2013.), iznela je utiske po dolasku u Beograd.

"Zahvalna sam organizatorima na pozivu koji sam dobila za ovaj miting. Ovo je moj treći put da sam u Srbiji, a drugi u Beogradu. Nadam se dobrom rezultatu na sutrašnjem takmičenju, ali svakako da mnogo više očekujem na Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani. Sutrašnje takmičenje poslužiće mi kao provera forme. Podrška će mi puno značiti tako da se nadam i punoj dvorani, a i punoj Kombank areni", rekla je Klišina.

Miting se održava u subotu na Banjici sa početkom u 17.30 časova.

Njena velika rivalka Ivana Španović neće učestvovati na mitingu u subotu, ali hoće na Evropskom prvenstvu kroz dve nedelje. O rivalstvu sa našom šampionkom, Klišina kaže:

"Znamo se već deset godina. Ono što mogu da kažem jeste da je meni zadovoljstvo što imam nekoga kao Ivanu u svojoj konkurenciji. Onda dajete sve od sebe, uvek hoćete da skočite još, da budete bolji. Uživam u nadmetanju sa njom", dodala je lepa Ruskinja.

Direktor takmičenja Dragutin Topić nije krio zadovoljstvo što je uspeo da ugosti jednu od najboljih skakačica udalj u Evropi.

"Očekujemo atletičare iz 11 zemalja Evrope i Sveta. Srpska publika imaće priliku da vidi jedno zaista kvalitetno takmičenje na kojem će se boriti i naši najbolji atletičari: Asmir Kolašinac, Amela Terzić, Tamara Salaški, Miloš Raović… Karte za miting puštene su po ceni od sto dinara i rasprodate u roku od nedelju dana, tako da je jedno sigurno, a to je da će atmosfera biti sjajna”.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar