Partizan: Na Kipar bez Božinova, ali i Vlahovića!

Marko Nikolić na drugi deo priprema na Kipru vodi 28 igrača (trojica golmana), ali na spisku nema Valerija Božinova i Dušana Vlahovića.

Fudbal 28.01.2017 | 19:30
Partizan: Na Kipar bez Božinova, ali i Vlahovića!
Posle Slovenije, Partizan se od nedelje/ponedeljka seli na Kipar, gde će mu do 12. februara baza biti u Limasolu.

Na sajtu Partizana objavljen je spisak igrača koje će trener Marko Nikolić voditi, a na njemu nema dvojice napadača - Valerija Božinova i, iznenađujuće, Dušana Vlahovića. Na spisku su 25 igrača i trojica golmana, s tim što će se Nemanja Miletić i Marko Jevtović pridružiti kasnije zbog obaveza prema A selekciji Srbije.

Za Božinova je, manje-više, bilo očekivano da neće ići. Njemu na leto ističe ugovor i ovo je poslednji trenutak da ga Partizan proda i na njemu nešto zaradi.

Nekadašnji napadač Juventusa, Lećea, Mančester sitija, Fiorentine... došao je u Partizan u junu 2015. i ugovor mu važi do leta 2017.

Na sajtu Partizana, međutim, nema obrazloženja zašto  među putnicima nema mladog napadača Dušana Vlahovića, za koga, prema pisanju medija, postoji interesovanje Sampdorije.

Najmlađi profesionalac u istoriji Partizana, ujedno i najmlađi strelac u istoriji kluba, potpisao je profesionalni ugovor 12. februara 2016. godine.

Prema saznanjima MONDA, Vlahović je imao ozbiljnu povredu pre izvesnog vremena (pukao mu je mišić), pa je odlučeno da je ipak bolje da ostane u Beogradu i potpuno se zaleči kako bi bio spreman za nastavak sezone.

EVO SPISKA (PREMA SAJTU PARTIZANA):

- Golmani: Kljajić, Nemanja Stevanović i Jovičić;

- Defanzivci: Bogosavac, Vulićević, Miletić (dolazi kasnije po povratku iz SAD), Radin, Ostojić, Milenković, Ćirković, Mohamed Munir, Bošnjak;

- Vezisti: Everton, Jevtović (dolazi kasnije po povratku iz SAD), Ilić, Kosović, Marjanović, Damnjanović, Leonardo, Mihajlović, Stevanović, Janković, Đuričković;

- Napadači: Tavamba, Đurđević, Jovanović, Đilas, Petrov.

Stručni štab Partizana predvideo je da u tih 13 dana boravka odradi minimum 15 treninga i odigra 6 test mečeva. Dogovoreni su i protivnici, osim za 6. februar, kada je bio predviđen meč sa Apoelom, ali će ga verovatno zameniti neki ukrajinski ligaš.

Prema sadašnjem rasporedu, ovo će biti protivnici:

- 2. februara 2 meča: protiv poljske Korone i nemačkog Kikers Ofenbaha;

- 4. februara protiv litvanskog Atlantasa;

- 6 februara protiv jednog ukrajinskog ligaša;

- 8. februara protiv Levskog iz Bugarske;

- 11. februara protiv ruskog Urala kao generalna proba za početak prolećne sezone.

Satnice početaka mečeva jošk nisu potvrđene, ali prema najavama Marka Nikolića, verovatna satnica je 16 časova, a 2. februara kada se budu igrala 2 meča satnice su 11 i 17 časova (sva vremena su lokalna). 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar