Moto GP - Kračlou: Imam para kao blata, vozim zbog zanata!

Motociklista LCR Honde izjavljuje da ima para kao pleve i da će napustiti sadašnji tim samo ukoliko mu se ponudi transfer u fabričku ekipu.

Ostali sportovi 08.01.2017 | 14:15
Moto GP - Kračlou: Imam para kao blata, vozim zbog zanata!
Svi zaljubljenici u Moto GP znaju da je put do uspeha u kraljevskoj klasi u većini slučajeva uslovljen mestom u fabričkom timu. Tako misli i Kal Kračlou kada kaže da LCR Hondu može da napusti jedino u slučaju da mu se ponudi mesto u nekom od fabričkih timova.

Naime, Britanac je u LCR ušao 2015. godine. Pre toga je vozio za Dukati, i do sada ima ukupno 12 podijuma u karijeri. Naravno, bitno je da kažemo da je Kal Kračlou prvu pobedu u kraljevskoj klasi stekao prošle sezone i da ih ima ukupno dve u najjačoj konkurenciji. Osokoljen tim uspesima Britanac se nada da bi do 2019. moglo da mu se posreći i izbunari neko mestašce u fabričkom taboru konkurentnih timova.

„Da budem fabrički vozač?“ Ako se ukaže prilika da, naravno, ali to mora biti u pravom timu. Hoću nešto što će me učiniti zainteresovanim iako sam srećan s onim što sada imam. To mora biti nešto za šta sam zainteresovan, ali srećan sam onim što imam Iskreno, ako se probudim i ne želim više da se trkam, to ću i učiniti. To je jako, jako jednostavno. Imam dovoljno novca u banci da prekinem da se sada bavim tim, ali radim ono što volim“, rekao je Kal Kračlou i nastavio priču o narednoj sezoni.

„Osećam sve veće bolove u telu zbog padova, ali to je tako. Slupao sam mnogo motora, ali sam uspeo da napravim odličnu karijeru. Ne volim padove, ali i oni su deo trkanja. Moje telo verovatno da nije u najboljoj mogućoj formi, a i godine me stižu. Ja se opet penjem na motocikl i idem brže.Takav sam čovek, šta mogu“, zaključio je Kal Kračlou.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar