Diplomatski izvori: Dodik nije pozvan na inauguraciju

Ambasada BiH u Vašingtonu juče je obavještena od strane američke administracije da Milorad Dodik nije dobio zvaničan poziv za inauguraciju novog američkog predsjednika Donalda Trampa saznaje BN televizija iz diplomatskih krugova u Vašingtonu.

Republika Srpska 30.12.2016 | 07:32
Diplomatski izvori: Dodik nije pozvan na inauguraciju
U informaciji se kaže da Dodik nije pozvan ni na ceremoniju polaganja zakletve, ni na inauguralni bal, niti na bilo koji drugi zvaničan događaj u okviru inauguralnog programa.

Ambasadi BiH je rečeno da hiljade raznih pozivnica za privatne događaje kruži u periodu pred inauguraciju, ali da zvanična administracija nema bilo kakve veze sa tim aktivnostima.

Svaki drugi eventualni poziv može biti vezan isključivo za privatne zabave kojih, inače u Americi svaki dan ima na stotine.

BN Televizija

Komentari / 79

Ostavite komentar
Name

mikajlo

30.12.2016 06:42

Glam Blam

ODGOVORITE
Name

Re mikajlo

31.12.2016 18:10

Trump u cast dolaska velikog zvanicnika iz RS u Ameriku kupuje najvecu kravu muzaru da ima Mile sta da MUZE. Jer Mile bez svakodnevnog muzenja ne moze. Posto ne moze da muze Americka narod kao srpski morat ce se jedna krava zrtvovat pa ako prezivi Miletovo muzenje to je dobra prognoza za srpski narod u RS. Ujedno to je bio jedan od uslova da bi se taj veliki zvanicnik pojavio na balu u cast ignuracije trumpa. Mile zeli sa tim pokazati novoj nadolazecoj amerikom vladi da njegovo muzenje nije tako bolno kako to drugi zele to pokazati.Za uzvrat Dodik ce prosvercovat par steka Plavog Ronhila da uz pomuzeno mlijeko imaju sta i da popuse.

Name

PRIJEDOR

30.12.2016 06:46

MOLIM VAS. Postedite nas vise,carevog odijela. Sretan mu put i sto duzi boravak. Ko ima pecenicu za Bozic?

ODGOVORITE
Name

Bijeljina

30.12.2016 07:11

Dobro si, do jučer kudi Amerikance zbog zavjera a sada trci na noge.

Name

Mihajlo

30.12.2016 07:25

Milorade gdje su narodne milijarde km, sto nestase ovo godina od kad ti rukovodis mojom RS.

Name

Re BIJELJINA

30.12.2016 08:45

a nisi ti razumio druze. On kudi lose amerikance. Ovi kod kojih on ide su dobri.

Name

Gojko

30.12.2016 06:53

Pa šta ste više napali na njega, ide ne ide!? Imate kompleks zvani Dodik

ODGOVORITE
Name

@Gojko

30.12.2016 08:27

Niko Mustafu Dodika ne bi spomenuo, pogotovu ne BNTV, da Mini-Erdogan ne truje narod preko svoje privatne RTRS. Malom Turčinu se mora činjenicam odgovoriti, u protivnom ljudi će zaista početi vjerovati u njihove laži. Ne sjećam se kada sam posljednji put pročitao neku izJavu predsjednika federacije, čovjek jednostavno ne postoji, nema ga živog. To je ako ti nije jasno Gojkane, osoba koja ima iste ovlasti kao i tvoj Mustafa od Laktaša, čiji je budžet 6 puta veći od srpske. Čovjek radi svoj posao, dovlači pare u federaciju, grade, žive život... jednostavno radi svoj posao. Ovaj sivonja se uživio kao da je neka funkcija, u stvari je niko i ništa!

Name

pedja

30.12.2016 08:37

Svaka cast na komentar!

Name

Tako je brte

30.12.2016 08:51

Pa jes Gojko u pravu si narod je demokratski izabro naseg predsjednika i sad on ima pravo da vodi ovaj narod kako oce. Kome nije dobro nek ide u inostranstvo,ili nek krade,otima ili nesto drugo.Nek se ugledaju na druga predsjednika.On se lijepo snaso.Lako je ovdje tipkariti po Inetrnatu.Nema boljezemlje od nase.Kafa je polamarka atanjirpasulja sa spekom tri marke.A tekkad bi ovi stopricaju vidili ZIMZOGRAD.

Name

Igor

30.12.2016 07:05

U nedostatku pravog opozicionog djelovanja prinudjeni smo citati i slusati gluposti o jednom covjeku o njegovoj porodici i nekoliko njegovih tajkuna koji su zarobili ovce (narod) u tor. Gdje je opozicija i sta radi ? Puni frizidere za praznike, planira putovanja od dobrih plata. Samo uzmite primjer "novog" opozicionog djelovanja u kom Mihaljica (vjecna opozicija) znajuci da sledeci put nece preci cenzus trazi ulaz u SDS ne bi li jos malo ostao u skupstinskim jaslama. Sta reci za Adama Sukala sa 200 glasova koji takodje trazi slican aranzman. Kakvu alternativu nudite Dodiku i njegovim suši snobovima ??? Nikakvu. Sport je unisten , zabava nikakva i ostao nam je samo Milorad da se o njemu pise a on uknjizi 300 hiljada glasova, na lokalu pomete ove usnule Ivaniceve i ostale princeze. Zalosno i jadno !

ODGOVORITE
Name

Karantin

30.12.2016 07:09

Zasto bas sve sto je vezano za ovog barabu mora dobiti bas ovoliku medijsku paznju? A da ga malo stavimo ad acta? Vjerujte to bi mu najteze palo jer je navikao na svakodnevnu prisutnost u javnosti. Njegovi spin majstori ce u tom slucaju ostati bez posla a on ce strunuti u zaboravu...Sta kazeta za ovu ideju, narocito vi iz opozicije ali i medija, da ne reagujete na svaku budalestinu koja stize od njega sve s ciljem da ga sto duze odrzi u politickom i svakom drugom zivotu. U karantin sa zadriglom barabom iz Mrcevaca!!!

ODGOVORITE
Name

Na ignore ga..

30.12.2016 09:01

..u potpunosti se slazem, njegovoj "napacenoj" dusi nista gore ne bi palo..

Name

Hupy

30.12.2016 07:11

Ovo je steasno koji blam jebo te. ..sta sebi sve covjek dopusti.Kako mu vjerovat nesto znacajno kad laze u beznacajnin stvarima.

ODGOVORITE
Name

Pero

30.12.2016 08:43

Opstati na vlasti je teže nego doči na vlast.Političari se služe uglavnom manipulacijama,lažima,obmanjivanjem svog glasačkog tijela da opstanu.Ali kao Dodik,niko.Takav se u narednih 1000 godina neče roditi.Ogrezao u kriminal,skupljajuči oko sebe poslušnike nemilosrdno krade,troši novac jadnog naroda koji mu opet daje svoj glas i na taj način mu daju mandat da čini to što čini.Šta je uradio korisno za RS?Ništa!!!Sve što čini je u funkciji lične zarade,njega i određene grupe političara/privrednika koji mu u tome svesrdno pomažu jer su u talu.Skrenuti pažnju sa katastrofalne situacije je njegov primarni cilj.Sve radi osim onoga za što je debelo plačen.Ima avion,helikopter,deponovana sredstva u bjelosvjetskim bankama,nekretnine koje niko neče imati za 1000 života,i sve to od predsjedničke plate.

Name

p

30.12.2016 07:16

Saga sa Dodikovim mahinacijama se nastavlja....otišli su i veći igrači od njega u političku istoriju, i on će otići na sreću naroda a na žalost njegovih tajkuna!

ODGOVORITE
Name

Obrad

30.12.2016 07:33

Slazem se samo sto do tada nece kamen na kamenu ostati. Ovoliki stepen otimacine bi srusio i francusku privredu. Pocinjem vjerovati da bi bez korupcije mogli dostici EU standard za par godina ali je cinjenica da je hobotnica toliko velika sa se sa njom ne moze izboriti.

Name

Milorad

30.12.2016 07:58

Sretan put Milorade!!!

Name

p

30.12.2016 07:58

Nažalost tako je , ostaće ljuštura od RS i ni narod ni opozicija (bez para , medija i podrške sa strane) neće i realno ne mogu tu ništa da urade ali se jedino tješim da za koju godinu bar neću više slušati i gledati iritantnog bandita Milu Dodika svaki dan na TV-u!

Name

Q

30.12.2016 07:36

Baja ovo sve radi samo da skrene sa svakodnevnih problema a to je ekonomija nezaposlenos odlazak u inostranstvo.ja nisam cuo od aje da se on bavi necim korisnim za arod..pa sta da i ode na tu inaguraciju nece se nista promjeniti kod nas a narod se pocne loziti ko lud kao da ce svakom donet dolare...baja je velki manipulator prevarant ponasa se kao denis snapast..nicija do zore nije gorela...juce u beogradu kaze oseca ugrozenost rs a uvek trubi kako on cuva rs e bajro

ODGOVORITE
Name

kontras

30.12.2016 07:40

Zasto je Milorad Dodik toliki kontras? Prvo je zvao Srbe u Austriji da glasaju za desnicara? Onda mu bilo kao drago sto u Italiji nije prosao referendum, da ne bricam o BREXITU. Onda pred kraj kampanje u SAD se kao "veliki" strucnjak ukljucio u podrsku Trump-u. Svi ovi desnicari imaju jedan cilj: ocistiti zemlju od stranaca, onih neprilagodjenih, a bice tu i kolateralne stete. Znaci i Srbima se nepise dobro. Znaci, moze se desiti da je Dodikova podrska desnicaraima jedna velika politicka greska. Trump? To je covjek sa karizmom, i koliko se god cinilo da moze nesto uraditi, SAD je zemlja sa cvrsto uredjenim politickim stavom i pravcem. Nadati se da moze nesto pomoci, RS, i Balkanu je utopija. A nadati se da ce smjijeniti ambasadore i psotavi one koji ce podrzavati razgradnju americke politike u svijetu, je utopija onih slicnih Dodiku.

ODGOVORITE
Name

Nisu čista posla..

30.12.2016 13:48

Kao da ga u Moskvi navijaju. Po principu što gore to bolje. Samo neka je nered. Neka se talasa, i što dalje od ruskih obala, i ruskog korpusa.

Name

vladimir

30.12.2016 07:40

Putin, Tereza Mej, Si Đinping nisu dobili nijednu, a naš uvaženi predsjednik čak četiri pozivnice za inauguraciju i prateće balove, što je jasan pokazatelj njegovog velikog ugleda u svijetu i diplomatiji.

ODGOVORITE
Name

PETAR

30.12.2016 07:55

Ne griješite se.Čovjek je psihijatrijski bolesnik,ne laže,ima halucinacije.On stvarno misli da je pozvan.

ODGOVORITE
Name

Petar VELIKI

30.12.2016 08:13

Bravo Petre.Da samo dopunim.Od ludila do genijalnosti nije velik put.Potvrdjeno je da je psihicki nestabilan,ali je genijalac cime SRBski narod zaj..... i cime mu veze paznju.Kad ste zadnji puta culi da je doticni govorio o necemu drugom osim njegovim i neprijateljima SRBsog naroda.On je svjestan na koji nacin se kod primitivaca odrzati na vlasti.SRETNO NARODE SRBski.Samo Dodo i Mihajlo M mogu pomoci

Name

LUCIFER

30.12.2016 08:27

Ovo je definitivno tačno.Konačno znamo istinu.

Name

MILIJANA

30.12.2016 15:10

Jadnik misli i da je Končita žensko.Težak slučaj.

Name

Odlazi Milorade

30.12.2016 07:59

Milorad Dodik kao DUŠKO ,, DUGO, uško ,,u 7:15 hoće da bude u znaku pažnje da ga sva djeca gledaju prije večernjeg dnevnik. Milorade nisi vise interesntan a ni zabavan,, nije vrijedan pažnje. I oduzimanje vremena TV medijima .doboljno si pokro ovu jadnu raju nadzi drugo zanimanje ili se hvataju tabanoviča fijakera. Dok još imaš malo mjesta u Rusiji. Dasvidanija Mst President ,!!

ODGOVORITE
Name

Dragan

30.12.2016 08:01

Prolazi vrijeme, godine idu...on sve bogatiji, narod sve siromašniji.

ODGOVORITE
Name

Aha

30.12.2016 08:06

Ide Mile lajkovackom prugom ideeeee Mileee

ODGOVORITE
Name

@re

30.12.2016 08:19

...Sa Baketom, sa najboljim drugooom, ide Miiiiiile..

Name

re.

30.12.2016 08:22

Ma jok bre,ide Mile Rajlovackom prugom,to je put kojim se dolazi u Rajvosa u SIP-u

Name

Re@re

30.12.2016 12:19

Da smo kakve srece pa da voz naidje ne bi li nas malo obradovo.

Name

Zvanično

30.12.2016 08:12

Hm, ako je do zvanične administracije, nešto mislim da ona nije raspoložena ni Trampa pozvati na ovaj hepening

ODGOVORITE
Name

re

30.12.2016 09:25

Jok eto na kraju će ispasti da na inauguraciji neće ni biti Tramp, već samo Dodik.

Name

neutralni

30.12.2016 08:19

Sada će još pet referenduma morati organizovati da zataška i ovu bruku.

ODGOVORITE
Name

Mila

30.12.2016 08:20

Jadni mi u RS , šta svijet da misli o nama. Stvarno smo tupi i glupi, ko nas vodi. Žalosno, da nisam građanin RS, smejala bih se, a ovako me sramota, hodam pognute glave. istinski me sramota gde živim i ko nas predstavlja u svijetu.

ODGOVORITE
Name

@ Mila

30.12.2016 08:58

Trezveno razmišljanje,cijeli svijet već odavno ovakvu politiku ne smatra za ozbiljno,ovo čak ide do te mjere da bi se moglo smatrati kao nekulturno ponašanje,slična situacija ne postoji nigdje.

Name

Željka

30.12.2016 08:26

Sad me zvao Tramp i rekao da je poslao još jednu pozivnicu.

ODGOVORITE
Name

re Željka

30.12.2016 08:49

Ako je pozivnica tebi upućena budi srećna da nakratko zamijeniš Melaniju. Ako se posreći možda i ostaneš, ko će ga znati.

Name

kameleon

30.12.2016 08:28

A svake godine nas je za 7.000 manje. Neka je, bitnije je dali će ići ili neće ići.

ODGOVORITE
Name

Baja ide svojim putem

30.12.2016 08:29

Dok se svi bave Dodikom i Trampom njegov sin Igor i Neso Lanaco spremaju e- knjizica tenderski zahtjev koji ce nas kostati 27 miliona KM. Izgleda da je SAP planiran ali i sa SAP-om je nevjerovatno da ovaj projekat moze da kosta toliko. Jos jedna pljacka u nizu o kojoj niko nista nema pojma. Pozivamo SIPU da se sto rije ukljuci po ovom pitanju jer radi se o milionima gradjana RS. Provjerit eko su dobavljaci softvera i hardvera u Fondu zdravstva i sve ce biti jasno.

ODGOVORITE
Name

Ranije

30.12.2016 08:57

Projekat SAP je proveden u EP RS i koštao je toliko para prije 3 godine.Nosilac posla bila firma iz BG ne znam koja može biti i taj Prontier il kako se zove, al eto materijala za istražiti . Neko s.....e od licence im je bilo po čovjeku na godišnjem nivou 10 000 KM , obnavlja se godišnje , na konto godišnjeg održavanja uzima se oko 300 000 KM po preduzećima iz sastava EPRS , mimo licenci koje se plaćaju i obnavljaju svake godine.Neviđena pljačka stari

Name

Da se doda

30.12.2016 09:30

Lanako je bio podizvođač u EPRS

Name

Savo

30.12.2016 10:09

Poreska uprava je dala 12 miliona za SAP koji ne radi vec nekoliko godina, a i ovo sto je proradilo nista ne valja. Godisnje na odrzavanje licenci se daje 1 milion KM, a podrska najmanje 500.000 godisnje. SAda gledam na web sajtu ide aneks od 2,5 miliona KM. Pa ovi se bacaju milionima maraka naseg novca. Neko dobro masti brke svake godine, ali neko ce i odgovarati za ovo se. Sve je bilo za mandata Dzombica. Samo pljackaj i otimaj dok mozes.

Name

Lana

30.12.2016 10:47

Lanaco je tu da se preko njega izvuce lova jer ovi stranci bas nisu nigde vidjeli da se toliko daje za poslove. kazu u redu je 10% ali 40 i 50% to nisu vidjeli nigde pa ni u africi i rusiji. Pogledajte samo koliko dobit ima lanaco za 2015 godinu, 12 milina maraka na prihod od 28 miliona. Pa marza mu je jaca od google, ibm, microsofta i oracla zajedno. Ali SIPA je krenula da radi pa ce biti veselo tokom naredne godine.

Name

ACHTUNG DICHTUNG

30.12.2016 11:00

IT washing machine.

Name

DE GOTHIA

30.12.2016 08:43

ZBOG PROBLEMA SA SLUŽBENIM VIZAMA OČEKUJE SE DA ĆE U BANJA LUCI BITI ODRŽAN "TAJKUNSKI BAL" POVODOM INAUGURACIJE TRAMPA. ORGANIZATORI PREDSTAVE ZA NAPAĆENI NAROD SU NOVE PRISTALICE NOVE TRAMPOVE POLITIKE:DODIK I ČOVIĆ

ODGOVORITE
Name

Mafija

30.12.2016 08:56

Pisi te o Banjaluckim toplanama , najvecoj pljački u Rs -u, Dodikovo maslo a nastavio Igor Radojčić.....Mafija interes novac kakva Rs ljudi moji to su mafijasiiii......

ODGOVORITE
Name

Hrvatski mazut

30.12.2016 09:06

Banjalučke toplane se snadbjevaju Hrvaskum mazutom pored naseg u Brodu koji je jeftiniji....Razlika je na tu kolicinu milijonska a Baja lovom kupuje poslusnike i kojekakve eksperte !!!

Name

Pa mora Igor nastaviti

30.12.2016 09:59

Igor mora nastaviti nakon što je uspješno "prevaspitan" u Kalderi

Name

Budo

30.12.2016 10:44

A sto Igor voli Lanaco to je tek posebna prica, pogotovu sto u Toplani imaju 250.000 godisnje na programu em sto ide sada i digitalna transofrormacija grada Banja Luke koju ce raditii Lanaco sa Microsoftom. Toplana placa program vise nego London i New York zajedno za objednjenu naplatu struje, vode, smeca, grijanja...Amidziocu ukljuci se i ti jer tu ima i za tebe, ma ima za svih.

Name

Sdo

30.12.2016 08:58

Po ovome se vidi koliki je baja srbin..sta je amerika radil od srbije a on tamo ide

ODGOVORITE
Name

DIJAGNOZA

30.12.2016 09:26

Sad se vidi da nam PREDSJEDNIK ima značajne PSIHIČKE PROBLEME !? Trebalo bi ga, zbog ugroženosti RS, uputiti na VANREDNI "TEHNIČKI" PREGLED, jer je stvar mnogo ozbiljnija od potvrde koju je priložio sudu!?

ODGOVORITE
Name

Vic

30.12.2016 09:26

Jutros javili Trampu da mu Dodik nije poslao nikakvu pozivnicu ni na inauguraciju ni na bal.

ODGOVORITE
Name

Milorad Dodik

30.12.2016 09:31

"Ovaj narod se mora navići da izlazi na referendum. Da nismo imali referendum, mnogi bi razumjeli da smo slabi i nejaki, a sa referendumom smo jaki i važni." Eto dragi Srbi, pa navikavajte se pomalo...

ODGOVORITE
Name

hahaa

30.12.2016 09:41

Što je više kleveta i laži, Dodik nam je sve miliji i draži!

ODGOVORITE
Name

Don Kihot

30.12.2016 09:54

Ako će povesti Zmaja od Šipova,Nebojšu,Špirića,Tegeltiju , Željku , Lejlicu, Bogdanića,Dragićevića, I Gajićku pa neka idu ... da pokažu kako se država krade , da i oni usaglase svoje zahtjeve prema nama,a ne odmah sankcije ili nedaj bože bombe ...ovako više nije dobro,a i helikopteri se mogu jeftino kupit.... 2007 EUROCOPTER EC 135P2 , Digital Auto sustav kontrole leta, Dual MEGHAS kontrola leta Display Systems, HF Com, klima Registracija. N858WA • Serijski broj: 0632 .. Ukupno vrijeme: 842 h Broj mjesta: 7 Motora (s): • Motori: Pratt & Whitney Canada PW206B2, 621 SH ... Za prodaju Cijena: USD $ 2.995.000 Eurocopter EC145 Brzina krstarenja: 246 km/h Težina: 1.792 kg Dolet: 680 km Duljina: 13 m Raspon krila: 11 m Najveća brzina: 268 km/h Jedinična cijena: 2.000.000–5.500.000 USD (2013.)

ODGOVORITE
Name

PUSTITE GA !!!

30.12.2016 10:08

Pustite ga da već jednom da ode na tu "INAUGURACIJU" !!! Možda nam se POSREĆI; da tamo i OSTANE!'

ODGOVORITE
Name

Pesimista sa razlogom

30.12.2016 13:39

Nema ništa od te sreće. Niko njega nigdje neće. A njega inače zabolje neka stvar, jer ako ne ode na tu "inauguraciju", on ipak ostaje u ovoj "inaugursizaciji". Sa ugursuzima njemu je ipak najbolje, najkorisnije, najprofitabilnije. Takve budalaštine ne prolaze nigdje, ni u Federation čak. Osim ovdje ..

Name

smijesno

30.12.2016 10:17

Jeli iko vidio kad Dodik daje interviju na RTRS da novinarka ne postavlja niti jedno jedino pitanje samo sjedi u stolici isto kao kip i gleda u dodika.Valjda joj on tako naredi jer na pitanja bi morao odgovarati a onako prica pricu koju je sto puta ispricao to je smijesno.

ODGOVORITE
Name

Do-Dick

30.12.2016 10:46

Da sam na dodikovom mjestu ako ne dobije tu vizu ja bih pozvao trumpa da on dodje ovamo na proslavu 9 januara dan RS .kad nece mile trumpu hoce trump miletu.

ODGOVORITE
Name

borac

30.12.2016 11:54

Ne pisi takve komentare povjerovat ce ti.

Name

Stokan

31.12.2016 07:51

Komentar ti je ekstra, ovako se odavno nisam slatko nasmijao i to još ujutro. Uljepšao si mi dan...

Name

kloško

30.12.2016 11:06

klopko je t jedan obicni, samo su gori ovi sto na tu njegovu pricu nasjedaju, kad ima toliko prijatelja sto ne pomognu makar malo da se finansijska situacija popravi, sjetite se samo mazuta za toplanu pa propa, mali veliki kredit ruski, americki fond na floridi i slicne budalastine.

ODGOVORITE
Name

Vojo Murtezic

30.12.2016 11:27

Kad bi neko mogao izracunati, vidjelo bi se da se ovdje izgube mjeseci radnih dana nas koji ovaj kreten svjesno zamajava i vuce za nos. Svu energiju i slobodno vrijeme trosimo ovdje umjesto na nekim protestima. Kreten to zna i dnevno daje po tri intervjua. Portal mu je pun glava u raznim debilskim pozama, koje jedva da stanu u okvir clanka

ODGOVORITE
Name

Bravo Vojo

30.12.2016 12:02

Da Vojo, potpuno si i pravu. Zivim van BiH i samo se cudim se, koliko ovaj LIK zajebava sve oko sebe. Nevjerovatno koliko su "Srbi" politicki nepismeni!

Name

Boki

30.12.2016 11:44

Nije mile ovaj put prošao na tenderu. Ha ha ha ha ha ha ha.

ODGOVORITE
Name

Deki

30.12.2016 12:08

S obzirom da bal nije po srpskom običaju, a povodom inauguracije novog predsjednika SAD, biće održana korida i guslarsko veče u Bakincima. Vlasnik bika pobjednika ima 10 godina besplatnu avionsku kartu za sve destinacije u SAD sa trebinjskog aerodroma.

ODGOVORITE
Name

M

30.12.2016 13:45

Komentar ti je vrh! Tako sam se slatko nasmijala.

Name

ОЗРЕН ДОБОЈ

30.12.2016 12:57

Милорад Додик је озбиљно болестан човјек,ни Шојић му није раван али ја почињем да се саосјећам са њим и да имам разумијевања за његове будалаштине и лоповлуке јер човјек је заиста болестан и умишљен да је велики државник и играч на свјетској политичкој сцени,а исто тако се на све могуће начине бори да што дуже остане на власти и сачувао своје богатство и спаси се одговорности за сва своја недјела и то је сасвим нормално.Мене забрињава стање свијести српског народа па смо дозволили да нас води један тешки манипулатор и преварант.Опозиција ћути,црква ћути,интелектуалци ћуте,борци ћуте,претворили смо се у једну безличну масу никоговића и кукавица а стање у РС је сваким даномсве горе и горе у свим сегментима живота.

ODGOVORITE
Name

X

30.12.2016 13:45

Onda nista od inauguracije!?

ODGOVORITE
Name

Madžar

30.12.2016 13:51

Voluntarizam, improvizacija i blef. Umjesto politike, ili PolitikA, kako to u množini oni vole da vele. Ipak je svijet pun gada....

ODGOVORITE
Name

Ah, koji lik

30.12.2016 14:34

Htio je baja prevariti tužilaštvo i sud, on kao ima neke veze s američkom administracijom i njenim novim predsjednikom. A gospodin Trump nije nikad ni čuo za Milu Dodika, nekog lokalnog baju iz Lijevča.

ODGOVORITE
Name

Karo

30.12.2016 17:04

Al vas dodik ka.a

ODGOVORITE
Name

Ime i Prezime

30.12.2016 21:37

Pa pobogu ljudi zar je moguće da se u ovoj bijedi u kojoj ovo društvo živi, a za šta je u najvećoj mjeri odgovorna vlast na čelu sa SNSD I Dodikom mi danima bavimo sitnim nepoštenim smicalicama Dodikovog medijskog tima ? Pozvan-Nije pozvan ! Ljudi firme umiru !!! A vi se bavite "spinom" Ide-Ne ide. U PAMET SE !

ODGOVORITE
Name

deba

30.12.2016 22:44

Pročitao sam sve komentare i slatko sam se ismijao ovo je stvarno postala sp'rdnja zar može jedan čovjek da privuče na sebe toliku pažnju neko je spomenuo predsjedniks federacije koje taj čovjek ja stvarno ne znam a u istoj je ravni ko i ovaj naš!?

ODGOVORITE
Name

HAAHHAHA

31.12.2016 07:26

Pa zar je moguće. To je dno iznad svakog dna. Ja sam mislio da naš prešednik stvarno nije psihički bolestan, sad vjerujem onom vještaku sa suda.

ODGOVORITE
Name

tihi pogled

31.12.2016 09:31

Od svih komentara, a neki se ponavljaju, vidljivo je da ste beznacajna manjina, koja svoje frustracije lijeci ostavljajuci komentare koji nemaju veze sa stvarnosti. Sadasnja administracija ne upucuje pozive nikome, to radi tranziciona administracija predsjednika Tampa koja zvanicno dolazi na vlast 21.01.2017 godine.

ODGOVORITE