Duet Jelene i Nataše

Zajednička pesma sadašnje i bivše pevačice grupe "Zana".

Zabava 22.12.2016 | 09:20
Duet Jelene i Nataše
BEOGRADSKA grupa "Zana" je pred novogodišnje i božićne praznike odlučila da obraduje publiku novom pesmom "Stupido". Reč je o duetu koji su snimile sadašnja i bivša pevačica grupe, Jelena Živanović i Nataša Gajović. Pesmu je komponovao vođa benda Zoran Živanović Žika, na Jelenin tekst, a snimljen je i animirani spot na kome se radilo puna tri meseca. Do saradanje sa nekadašnjom pevačicom "Zane" došlo je letos kada je Nataša, koja više od dve decenije živi u Dubaiju i radi kao profesor klavira, boravila u Beogradu.

- Sa Natašom se viđamo ovde svakog leta, pa je tako došlo i do saradnje - rekla je za naš list Jelena Živanović, koja će sa grupom Novu godinu dočekati na trgu u Trebinju. - Bila je kod nas na večeri i tako smo došli na ideju da snimimo duet, a nas dve smo odabrale pesmu. Ovo je bilo nešto najrasterećenije što sam radila za 26 godina koliko se bavim muzikom. Pre nego što preslušaju pesmu ljudi pomisle da je reč o brzoj numeri, ali tek kada je čuju shvate da naziv daje veliki smisao celoj priči.

Nataša Gajović je postala članica "Zane" 1985, kada je grupu napustila prva pevačica Zana Nimani. Sa "Zanom" je snimila neke od najpopularnijih pesama "Vejte snegovi", "Vojna pošta", "Oženićeš se ti"... Njen sadašnji suprug Sirijac studirao je u Beogradu, gde su se upoznali, a zatim su otišli u Dubai i tamo započeli zajednički život.

Novosti
foto:intermet

Komentari / 0

Ostavite komentar